Setari Cookie-uri

7 fetisuri sexuale care merita explorate

Cum poti pune in practica cele mai aprinse fantezii sexuale!

Foto interior Chetty Thomas / Shutterstock

2. Fetisul pentru latex

De multe ori, acest tip de fetis poate fi legat de o relatie BDSM insa aceasta nu este o conditie obligatorie. Fetisul pentru latex presupune atractia sexuala sau obtinerea placerii prin folosirea latexului. In general, cea mai raspandita modalitate este sexul cu un partener care poarta haine confectionate din acest material insa la fel de bine poate implica simpla prezenta a unor manusi chirurgicale. Totusi, alergiile la latex sunt destul de des intalnite si, prin urmare, ar fi bine sa descoperi inainte de punerea in scena a fanteziei daca ai probleme sau nu cu acest material.

3. Fetisul pentru picioare

Nu e nevoie de foarte multe explicatii in acest sens. Pe scurt, oamenii care au acest fetis considera ca picioarele sunt extrem de atragatoare si ating placerea sexuala prin masarea, mangaierea si sarutarea picioarelor partenerului. De asemenea, o parte dintre cei care au astfel de fantezii isi roaga partenerii sa le maseze zonele intime cu talpile pana cand ajung la orgasm. In mod surprinzator sau nu, acesta este unul dintre cele mai rspandite fetisuri.

Citește și:

4. Voyeurism

Un astfel de fetis presupune atingerea placerii sexuale atunci cand privesti un alt cuplu facand sex si de multe ori, merge mana in mana cu exhibitionismul, respectiv dorinta de a fi privit in timp ce faci sex. Indiferent de preferinta, desi nu rare au fost cazurile in care voyeuristii au incalcat intimitatea oamenilor din jur, cu siguranta si in acest caz trebuie ridicata problema consimtamantului. Prin urmare, voyeurismul poate fi pus in practica fara nicio jena atat timp cat celelalte persoane stiu si si-au dat acordul pentru acest lucru.

5. Fetisul pentru body piercing

Impodobirea trupului cu bijuterii pare o practica veche de cand lumea si a avut numeroase intelesuri de-a lungul istoriei, si de la cultura la cultura. Cei care practica acest fetis considera ca piercingurile in zonele intime in mod special sunt foarte seducatoare si potenteaza actul sexual. In general, acstia sunt fascinati de cerceii din penis, labii, clitoris, sfarcuri sau limba.

Citește și:

6. Fetisul pentru buric

Atunci cand te gandesti la zone erogene, cu siguranta buricul nu este chiar in capul listei. Cu toate acestea, fetisul pentru buric este destul de raspandit in lume si presupune obtinerea placerii sexuale prin atingerea si sarutarea acestei zone. E drept ca este puternic inervat iar senzatiile nu sunt neplacute deloc, in cazul in care nu te gadili.

7. Pygofilia

Oricat de ciudat ar suna, acest fetis este, probabil, celmai raspandit in randul barbatilor si chiar al femeilor. Pygofilia, mai pe scurt, este pasiunea pentru fundurile de dimensiuni ample si presupune, in mod evident, oragsmul prin atingerea, sarutarea sau frecarea penisului de fundul partenerului.

Foto prima pagina sakkmesterke / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.