Setari Cookie-uri

Curte, dulce curte

De cate ori nu te-ai trezit gandindu-te inapoi, fie ca esti intr-o relatie stabila si cu state vechi ori intr-o pauza de la dragostea impartasita, la acele dulci momente de inceput. Cand un El amorezat lulea facea vrute si nevrute ca sa patruda adanc in mintea si inima ta si, de ce nu,… in alte locuri tainice. Chimia, flirtul, toata stradania de a fi Barbatul perfect il faceau sa para si sa fie, la acel moment, Barbatul ideal.

De cate ori nu te-ai trezit gandindu-te inapoi, fie ca esti intr-o relatie stabila si cu state vechi ori intr-o pauza de la dragostea impartasita, la acele dulci momente de inceput. Cand un El amorezat lulea facea vrute si nevrute ca sa patruda adanc in mintea si inima ta si, de ce nu,... in alte locuri tainice. Chimia, flirtul, toata stradania de a fi Barbatul perfect il faceau sa para si sa fie, la acel moment, Barbatul ideal.

Femeile sunt adevarate „aspiratoare” de complimente. Complimente in toate felurile, sub toate formele, colorate in zeci de nuante, sunt toate menite sa-ti dilate pupilele si sa vezi, pret de cateva clipe, viata in roz. Ochii ti se imblanzesc, oricat de duri ar parea ei, un zambet se labarteaza dinspre o ureche spre alta, iar fata brusc ti se lumineaza. El poate doar sa taca, sau sa nu spuna nimic legat de prezenta ta fizica, dar felul in care te priveste, cum isi prinde mainile stangaci pe sub masa, sau felul in care isi cauta de treaba in preajma ta, te fac sa stii ca esti admirata. Chiar nu mai conteaza asa de mult ca barbatul din fata ta nu-i tocmai o frumusete sau ca are un fizic de care mai curand nu-ti place.

Relatiile sunt teribil de confortabile. Stii totul despre celalalt iar el, la randul lui, iti cunoaste fiecare grimasa, fiecare privire, fiecare cuta a corpului. In plus, stii ca noaptea are cine sa te linisteasca daca te trezesti brusc din cosmaruri grele si mai stii ca dimineata e cineva acolo care sa motaie cu tine-n brate „inca 5 minute”. E tare frumos. La fel de adevarat insa, o regula nescrisa spune ca pe masura ce anii trec, vraja se destrama. Complimentele se raresc si, desi El iti mai spune din cand in cand cat esti de frumoasa, tu stii ca el te iubeste si deci, poate fi subiectiv. Prin urmare, se poate ca vorba unui strain sa cantareasca mai mult decat, bunaoara, a sotului.

Cand insa cineva necunoscut te gratuleaza cu o vorba bine ticluita, cu o privire admirativa si un zambet din coltul gurii, pulsul isi creste, brusc, ritmul. Sotul si copilul pe care-i iubesti, altminteri, mai mult decat orice pe lume, trec in planul doi. Si inimioara bate... Stii bine ca flirtul nu va duce nicaieri, ca nu stii nici macar cum il cheama si nici nu-ti pasa, dar momentul acela in care te-ai simtit curtata, conteaza mai mult decat orice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.