Setari Cookie-uri

Curte, dulce curte

De cate ori nu te-ai trezit gandindu-te inapoi, fie ca esti intr-o relatie stabila si cu state vechi ori intr-o pauza de la dragostea impartasita, la acele dulci momente de inceput. Cand un El amorezat lulea facea vrute si nevrute ca sa patruda adanc in mintea si inima ta si, de ce nu,… in alte locuri tainice. Chimia, flirtul, toata stradania de a fi Barbatul perfect il faceau sa para si sa fie, la acel moment, Barbatul ideal.

Poate sa fie un flirt de 3 minute, la o coada cand iti achiti o factura, poate sa fie o curte asidua a unui barbat cu care nu te-ai vedea in veci impreuna, poate, la fel de bine, sa fie o vorba aruncata-n van de-un oarecare aflat, candva, in trecere, pe langa tine. Automat te simti mai bine, te simti atragatoare, sexy si „cu potential”.

Risc sa spun ca daca iubitii, sotii, partenerii nostri ar sti acest mic secret, multe dintre relatiile „cu probleme” si-ar gasi rezolvarea. Curtea, dulcea curte, facuta nu atat prin vorbe cat mai ales, prin atitudine, face mai mult decat o mie de cadouri, o mie de vorbe, o mie de planuri de viitor.

Un articol de Katerina

Puteti citi mai multe articole semnate de Katerina pe blogul sau Armonia

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.