Setari Cookie-uri

6 pasi mici in sexul tantric

Ghidul incepatorului in sexul tantric

Foto Studio10Artur / Shutterstock

1. Pregatiti in camera o atmosfera relaxata, romantica, in care sa va simtiti foarte comod. Eventual puteti face impreuna o baie fierbinte in care sa incepeti incet, incet sa va destindeti si sa deveniti constienti atat de propriile trupuri, cat si de cele ale partenerilor. Aprindeti lumanari sau betiosare parfumate, dati drumul la muzica in surdina, eventual turnati un pahar de vin rosu, daca sunteti obisnuiti cu acesta.

2. Cuvantul principal din spatele acestui concept este intimitatea. Pentru a o explora, incepeti prina va sopti unul celuilalt macar o parte dintre sentimentele voastre in timp ce va atingeti usor. Concentrati-va asupra respiratiei si incercati sa va sincronizati aceste miscari pentru a facilita conexiunea emotionala. Priviti-va partenerul in ochi si ganditi-va la toate emotiile pe care le simtiti in acest moment.

Citește și:

3. Asezati-va in pozitia clasica Yab Yum. Pozitia clasica a sexului tantric presupune atingerea corpurilor, insa fara contact sexual propriu zis. Unul dintre parteneri trebuie sa stea in sezu, cu picioarele intinse, iar celalalt i se asaza in poala iar cei doi se imbratiseaza. O astfel de postura poate fi pusa in practica atat cu haine, cat si fara. In timpul imbratisarii, cei doi parteneri trebuie sa fie atentiei la respiratia celuilalt si sa se sincronizeze. Puteti sta o perioada indelungata in aceasta postura, in timp ce respirati in acelasi timp cu partenerul si il priviti adanc in ochi.

4. Sarutati-va incet, fara sa va pierdeti concentrarea. Secretul unui sarut tantric este, din nou, sincronizarea si armonia. Tot ce trebuie sa faceti este sa va imaginati ca fiecare dintre voi respira acelasi aer cu partenerul sau. Ramaneti relaxati, concentrati pe senzatiile provocate de apropierea partenerului si, in acelasi timp, pe senzatiile simtite de acesta. Faceti din acest lucru simplu un ritual, cat de des este posibil.

Citește și:

5. In sexul tantric, placerea este oferita si primita separat. Desi multe dintre cupluri incearca sa ajunga la orgasm in acelasi timp, in ceea ce priveste practica tantrica, actul de a oferi placere este separat de cel prin care unul dintr cei doi parteneri ofera. Prin urmare, fara sa va pierdeti conexiunea, incercati sa va explorati incet, pe rand, fiind foarte atenti intai la reactiile naturale ale partenerului si la efectele pe care acestea le au asupra propriului trup.

6. In mod traditional, sexul tantric nu necesita penetrare, insa daca simtiti ca veti avea o conexiune mult mai profunda datorita finalizarii prin metoda clasica, atunci lasati ca acest lucru sa se intample in mod natural si intr-o pozitie in care corpurile voastre sunt aproape lipite.

Foto prima pagina conrado/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.