Rutina este cea mai simpla modalitate de a stinge pasiunea intr-o relatie insa cu un dram de efort, de imaginatie si cu o sursa de inspiratie pe masura, acest lucru poate fi prevenit mai usor decat crezi. Primul pas in acest sens poate fi achizitionarea manualului de sex pentru avansati, vechi de cand lumea. Da, desigur ca e vorba despre Kama Sutra, cel mai vechi ghid al sexualitatii umane. Istoricii dateaza scrierea ghidului intre 400 I.Hr si 200 d.Hr insa Kama Sutra este mai mult decat o carte despre sex. Primele capitole din Kama Sutra sunt dedicate anumitor cutume sociale si culturale si bogatiilor spirituale.

Ce fac cuplurile care au o viata sexuala implinita?

Urmatoarele capitole, cele mai cunoscute, se refera la diferitele tipuri de sarutari, mangaieri si imbratisari sau altfel de gesturi de afectiune. Tot aici se gasesc sfaturile referitoare la pozitii sexuale, gemetele de placere, comportamentul seducator al femeilor, preludiu, contact sexual si sex oral. In continuare, barbatii sunt sfatuiti cum sa isi gaseasca o sotie si care sunt datoriile si drepturile fiecaruia.

Dincolo de pozitiile sexuale descrise de Kama Sutra, lectura in sine poate fi o placuta activitate in cuplu. Dintre toate cele 64 de acte sexuale descrise in aceasta lucrare, am ales cateva pozitii complexe pentru cuplurile curajoase.

Foto gpointstudio / Shutterstock


1. Pozitie sexuala Floarea de Lotus

Prima pozitie din Kama Sutra recomandata nu este neaparat complicata insa necesita ceva efort din partea femeii si un dram de flexibilitate. Partenerul acesteia trebuie sa stea intins iar partenera se asaza deasupra lui, cu spatele la acesta. Isi va sprijini greutatea pe fluierele picioarelor care stau intinse pe saltea sau, dupa preferinta, pe podea.

2. Pozitie sexuala Amazoana

O astfel de pozitie este recomandata pentru stimularea punctului G si a clitorisului. In plus, pentru ca cei doi parteneri stau fata in fata, permite contactul vizual si mangaierile tandre. Femeia trebuie sa se intinda pe masa, pe dulap sau pe orice suprafata plana suficient de inalta incat sa ajunga pana la pelvisul partenerului sau, astfel incat penetrarea sa aiba loc usor.

3. Pozitie sexuala Amazoana II

O variatie a pozitiei mentionata anterior faciliteaza o penetrare mai profunda si apropierea trupurilor celor doi. Sin in acest caz cei doi parteneri au nevoie de o masa. Femeia va sta cu fundul pe ea insa isi va ridica picioarele si la va sprjini pe umerii partenerului. Acesta o va sustine de fund in timp ce femeia isi poate mentine echilibrul mai usor daca isi ridica mainile pe gatul barbatului. Daca cei doi se simt suficient de stabili, una dintre mainile lui ii poate stimula clitorisul.

5 pozitii de sex pe care sigur nu le stiai
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: