Setari Cookie-uri

6 reguli de baza intr-o relatie noua

Cum sa incepi o poveste de dragoste cu dreptul?

Foto Syda Productions/ Shutterstock

2. Nu te avanta cu capul inainte.

Unul dintre cele mai importante lucruri intr-o relatie este sa ajungeti sa va cunoasteti . Tocmai de aceea, pasii mici sunt cei mai importanti. Nu va grabiti sa va mutati impreuna la cateva zile dupa ce ati format un cuplu, ci asteptati mai intai sa va dati seama de trainicia sentimentelor voastre si daca puteti merge impreuna pe un astfel de drum.

3. Nu incerca sa vezi mai multe lucruri decat exista in realitate.

Fluturasii din stomac ne fac sa visam cu ochii deschisi si sa ne imaginam tot soiul de scenarii indepartate de realitate. Tocmai de aceea, un dram de prudenta,mai ales la inceputul relatiei, nu strica. Nu incerca sa citesti intotdeauna printre randuri pentru ca se poate intampla sa nu se afle nimic acolo. Faptul ca e dupa amiaza si nu ti-a dat niciun mesaj in ziua respectiva nu inseamna ca nu isi doreste o relatie, se afla in bratele unei femei sau bate barurile la rand, ci pur si simplu ca are treaba. La fel de bine, atentia pe care ti-o acorda un barbat, politetea acestuia si gesturile cavaleresti nu inseamna neaparat ca te iubeste, ci ca se comporta ca un domn.

Citește și:

4. Nu ii cere sa te asigure in permanenta de sentimentele lui.

Cu siguranta tuturor ne place sa ni se acorde atentie si ne place sa ne alintam insa astfel de gesturi nu sunt posibile in orice moment al zilei si nici nu releva foarte multe despre sentimentele unui partener sau potential partener. Intrebarile repetate obsesiv nu vor reusi sa intareasca afectiunea nimanui, ci doar sa oboseasca. Timpul isi va spune cuvantul si gesturile vor vorbi de la sine.

5. Nu poza in altcineva decat esti.

Atunci cand incerci sa intruchipezi un personaj, mai ales la inceputul relatiei, nu faci decat sa iti furi caciula singur. Cu timpul, adevarul va iesi la iveala si oricine se poate simti tradat sau mintit atunci cand constata ca partenerul sau nu este ceea ce parea la inceputul relatiei. Prin urmare, unul dintre cele mai importante sfaturi in dragoste si, in general, in orice situatie, este sa fii exact asa cum esti. Naturaletea si sinceritatea sunt doua dintre cele mai importante pietre de temelie pentru orice poveste de dragoste.

Citește și:

6. Nu iti uita prietenii.

Mai ales la inceputul unei relatii in care exista atractie si compatibilitate, desigur ca ne dorim sa petrecem cat de mult timp se poate in compania partenerului. Acest lucru poate inseamna, in acelasi timp, ca neglijam ceilalti oameni importanti din vietile noastre. In definitiv,in cazul unei deceptii in dragoste, prietenii si familia sunt cei care vor fi aproape in cazul unei deceptii in dragoste.

Foto prima pagina AS Inc/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.