Setari Cookie-uri

Surprinde-ti partenerul de Valentine's Day cu aceste idei romantice!

5 gesturi tandre de Ziua Indragostitilor

Te iubesc pentru ca ma iubesti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru ca te iubesc, si nimic mai mult; te iubesc numai pentru ca te iubesc: aci incepe iubirea. Iti multumesc din suflet ca te iubesc: acesta e cantecul iubirii., spunea candva despre dragoste Liviu Rebreanu si probabil putine sunt la numar cuvintele care ar putea surprinde mai bine de atat esenta iubirii.

Fiecare zi trebuie traita in acest asentiment intr-o relatie de cuplu si astfel, fiecare zi trebuie sa devina o sarbatoare. Indragostitii din toata lumea au ales totusi o zi simbolica de a o celebra, respectiv pe 14 februarie (sau pe 24 februarie, in traditia romaneasca), sub patronajul Sfantului Valentin. Acesta a devenit protectorul indragostitilor in Roma antica, atunci cand tinea in secret slujbe de cununie religioasa crestina.

Din cauza acestui lucru, el a fost intemnitat si condamnat la moarte insa a avut timp sa isi ia ramas bun de la oamenii dragi prin mici ravase pe care le semna cu „Al tau Valentin”. Fie ca sarbatoresti iubirea pe 14 februarie sau de Dragobete, iata cateva sugestii de gesturi tandre pe care le poti face pentru partenerul tau.

Citește și:


Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.