Setari Cookie-uri

Surprinde-ti partenerul de Valentine's Day cu aceste idei romantice!

5 gesturi tandre de Ziua Indragostitilor

Foto conrado/Shutterstock

1. Scrie-i o scrisoare de dragoste.

O felicitare, un mail sau un mesaj sunt mici atentii pe care le primim de fiecare data insa multi dintre noi au uitat cat de romantic poate fi gestul scrierii unei epistole adevarate, cu stiloul in mana, pe o hartie groasa. Cu siguranta un astfel de gest va fi cu adevarat apreciat de partener si va fi mult mai expresiv si mai elocvent decat orice cutie de bomboane. Spune-i care sunt toate motivele pentru care il iubesti, il respecti si ce vrei sa inveti de la el sau scrie-i din inima tot ce simti.

2. Organizeaza un picnic romantic de Ziua Indragostitilor in intimitatea casei.

Desigur, ar fi minunat ca afara sa fie suficient de cald incat sa puteti face acest lucru in natura, dar in februarie, sansele sunt minuscule spre zero. De aceea, poti intinde o patura pe jos, stinge lumina, aprinde lumanari parfumate in incapere si bucurati-va unul de compania celuilalt. Nici nu e nevoie sa te obosesti sa gatesti, daca nu tii neaparat la acest lucru. Capsunile, sampania sau vinul, micile aperitive sunt singurele ingrediente de care ai nevoie pentru ca restul depinde doar de voi. La fel de bine, seara romantica poate incepe...din bucatarie, acolo unde puteti pregati impreuna felurile voastre preferate de mancare.

Citește și:

3. Surprinde-ti partenerul cu o experienta multisenzoriala de Ziua Indragostitilor.

Mergeti impreuna la concertul Peggy Zina care va avea loc pe 13 februarie la Le Chateau, Castelul din Inima Orasului. Pe langa muzica greceasca de calitate, va veti putea bucura de un pachet complet cu cina romantica si atmosfera eleganta intr-o locatie de evenimente de prestigiu.

4. Surprinde-l in pauza de masa cu o vizita sexy.

Imbraca o tinuta speciala, in care te simti cu adevarat senzuala si invita-l in oras la pranz. Tachineaza-l, da-i voie sa te admire si sa se bucure de apropierea ta apoi lasa-l sa se intoarca la birou cu gandul la tine.

5. Pregateste o iesire romantica in doi.

Profita de faptul ca in acest an, Valentine’s Day este in weekend si veti avea la dispozitie doua zile in care sa va puteti sarbatori iubirea. Asigura-te ca nu are alta obligatie in zilele respective si du-l intr-un hotel romantic in creierul muntilor sau chiar la malul marii in care sa va puteti relaxa si in care sa va puteti deconecta de la orice altceva din jurul vostru. De asemenea,poate fi un prilej minunat de a petrece mai mult timp impreuna si de a incerca in doi tot soiul de experiente inedite, in functie de ofertele zonei turistice in care veti merge.

Citește și:

Foto prima pagina Kamil Siekierka Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.