Setari Cookie-uri

Cele 10 porunci ale sexului tantric

Afla cum iti poti duce viata sexuala la un nivel spiritual

Foto Artem Furman/ Shutterstock

3. Sexul incepe si se termina cu o discutie.

In nicio situatie din lume, doi straini nu se vor saluta apoi vor azvarli hainele de pe ei. Chiar si atunci cand e vorba de o aventura de o noapte, cei doi parteneri vor avea o conversatie prin care vor incerca sa se cunoasca, sa afle cine si ce este celalalt, precum si sa isi exprime propriile dorinte. Mai mult de atat, conversatia care capata valente erotice poate fi inceputul unui preludiu.

4. Nu exista o durata ideala pentru o partida de sex.

Ultimul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand te afli intr-o astfel de conexiune intima cu o persoana este sa stai cu ochii pe ceas. Unii dintre noi au nevoie de o perioada mai lunga de timp, de mai multa atentie si de tandrete in timp ce pentru altii, conexiunea spirituala poate avea loc in doar cateva minute. Prin urmare, notiunea de timp trebuie lasata la usa.

Citește și:

5.Sexul poate imbraca valentele unui ritual.

Multi dintre noi asociaza vocabul „ritual” cu un demers religios insa nu intotdeauna se intampla asa. In ceea ce priveste sexul, ritualul poate consta intre atingerile dintre cei doi parteneri, poate chiar alegerea hainelor pe care le poarta si atmosfera pe care cei doi o construiesc impreuna prin muzica, arome si lumanari.

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.