Setari Cookie-uri

Afla cum sa iti salvezi relatia in 14 zile!

Da relatiei tale 14 sanse noi.

Orice poveste de dragoste, oricat ar fi de frumoasa, ajunge la momente de impas. Fiecare dintre cupluri reactioneaza diferit la problemele care apar in viata amoroasa. Unii oameni aleg sa isi spuna adio, in timp ce altii simt nevoia de a lua o pauza pentru a putea gandi mai detasat, cel putin in aparenta. Oricare dintre aceste doua alegeri nu inseamna altceva decat ascunderea problemelor sub pres si nu inseamna ca vor aduce rezolvarea, atat in cazul unei actuale povesti de dragoste, cat si in cazul unei eventuale relatii viitoare.

Cea mai simpla metoda de a repara o poveste de dragoste este acceptarea si recunoasterea faptului ca exista probleme in cuplu. Daca acest prim pas a fost facut, o relatie poate fi reparata in doua saptamani cu 14 gesturi lipsite de egoism. Prin urmare, in fiecare zi, cu putina rabdare, povestea de dragoste va primi o noua sansa.

Citește și:

Ziua 1 – Scrieti o lista cu toate calitatile pe care le apreciati la parteneri

Aceste calitati se pot referi la personalitate, chiar si la aspectul fizic, la gesturile tandre sau orice alta trasatura pozitiva este admirata si apreciata din tot sufletul. Nu conteaza la ce anume se refera acesta, important este sa fie scrisa din inima. Dupa ce sunt gata ambele liste, partenerii trebuie sa le citeasca unul celuilalt cu voce tare.

Ziua 2 – Masajul

Cu siguranta fiecaruia dintre noi ii place sa fie rasfatat si alintat iar la inceputul unei relatii, acest lucru se intampla destul de des. Pe parcursul relatiei, cel putin o parte dintre gesturile romantice, tandre, se pierd pe drum iar acest lucru contribuie la distantarea celor doi indragostiti. Tocmai de aceea, in a doua zi, cei doi parteneri sunt incurajati sa isi ofere cate un masaj.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.