Lectii importante pe care le inveti de la iubitul gresit

Lectii importante pe care le inveti de la iubitul gresit
Kudika
29 Februarie 2016

6 vaccinuri sanatoase pe care trebuie sa le faci in dragoste


4. Faptele bat cuvintele.

Unii dintre noi stapanesc foarte bine cuvintele si le intorc sau le impopotoneaza in asa maniera incat ar face pe oricine sa ii creada. Desigur, vorbele tandre, complimentele si incurajarile au rostul lor insa promisiunile facute trebuie demonstrate prin fapte, nu doar prin cuvinte frumoase. Cu siguranta iti va fi greu sa construiesti o relatie in care sa fii fericita cu o persoana care nu isi indeplineste niciodata promisiunile.

5. O relatie trebuie sa te faca fericita.

Pana la urma, aceste este scopul povestilor de dragoste, sa contribuie la fericirea ta. Iar daca momentele de fericire sunt rare si doar intamplatoare, atunci cel mai probabil te afli intr-o relatie cu o persoana nepotrivita. Acest lucru nu inseamna neaparat ca partenerul tau este un om cu cele mai mari defecte din lume, ci pur si simplu ca nu sunteti suficient de compatibili pentru a va face fericiti unul pe celalalt.

6. Diferenta dintre scuze si imprejurari.

Din cauza imprejurarilor in care se afla, unii oameni nu pot face toate lucrurile pe care si le doresc in timp ce altii, desi le pot face, pur si simplu refuza sau li se pare ca nu merita efortul. Aceasta este una dintre cele mai neplacute lectii pe care le poti invata intr-o relatie gresita insa este extrem de important sa ti-o asumi.

Foto prima pagina Valery Sidelnykov/ Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri