Setari Cookie-uri

Varstele iubirii

Femeia la 30 de ani. La ce te duce gandul, cand auzi aceasta afirmatie?

Asa ca stau eu femeia de 30 de ani si ma uit la toate celelalte femei din jurul meu si ma intreb: care e varsta optima pentru marea iubire, pentru pasiune, pentru nebunii? Cand este o femeie implinita? Cum e iubirea la varste mai inaintate? E la fel de plina de dorinte, vise, semne de intrebare si valtoare? Privesc lumina din ochii celor care iubesc si vad ca e asemantoare cu a mea, indiferent de numarul ridurilor care le inconjoara ochii.

Nu-mi ramane decat sa multumesc Domnului ca sunt o femeie inca tanara, frumoasa si inteligenta... Sa-i multumesc ca am trait si la 15 , si la 20 si la 30 de ani. Si nu-mi ramane decat sa astept sa implinesc 40, 50, 60 .....si de ce nu 100 de ani? De fapt sa ma rog sa ajung si acele varste! Sa pot la varsta senectutii sa ma uit in urma mea si sa imi spun ca fiecare varsta are farmecul si trairile ei; sa mai imi spun ca eu sunt cea care isi croieste viata asa cum si-o doreste; si ca fericirea depinde in mare masura de noi, de modul nostru de a fi si de a privi viata si oamenii.

Si sa-i mai pot multumi pentru ca m-a invatat sa iubesc si ca m-a inconjurat de oameni care au invatat, la randul lor sa ma iubeasca! Pentru ca viata fara iubire nu are sens, indiferent la ce varsta ajungi sa o intalnesti!

Orsineus
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.