Setari Cookie-uri

Am incercat sa cumpar fericirea!

Inspirata fiind de articolul pe care l-ati publicat ieri, am hotarat sa va ofer un exemplu real, din viata mea. Nu afirm ca oricine va proceda ca mine, va sfarsi prin a regreta deciziile luate untr-un moment neinspirat, sub influenta puternica a celorlalti. Dar poate ca daca as fi avut norocul sa intalnesc o persoana inteleapta, care sa-mi explice mai multe despre aceasta viata decat ceea ce mi se dezvaluise pana la acel moment, poate ca atunci... Nu imi voi expune aici in mod deosebit regretele, ci voi insista asupra experientei mele, incercand sa trag niste concluzii (sper) valoroase.

Si nu mi-a fost foarte greu sa fac asta, fiind avantajata si de un fizic atragator. L-am intalnit prima data cand aveam 19 ani, abia terminasem liceul si imi cautam un loc de munca. El avea 23 de ani, un baiat de bani gata foarte cunoscut in orasul nostru. Era singurul copil al unei familii instarite si influente, asupra careia planau si anumite banuieli, uneori devenite chiar acuzatii, lipsite insa de dovezi. Dar aceste intrigi nu isi au rostul aici. Inutil sa mai spun ca parintii ii satisfaceau orice capricii, iar mama lui era nemultumita de toate partenerele pe care le avusese, deoarece, evident, niciuna nu era suficient de buna pentru odorul ei. Pentru a usura povestirea ii voi spune M.

M avusese foarte multe relatii, de o luna, de doua, de o noapte, de o ora, dar si o relatie indelungata, cu o colega din liceu. Mama lui nu fusese de acord cu respectiva, iar in cele din urma se pare ca persoana mai inteligenta a cedat. Ea s-a mutat in Bucuresti pentru a urma o facultate si dupa cateva luni a incheiat relatia. Intrasem pe teren minat. Dar in hotararea mea de a deveni o persoana importanta prin intermediul barbatului, si in inocenta tineretii, care imi dadea puteri de vultur, si de leu, si de la toate fortele naturii, mi-am spus ca il voi schimba si pe M si o voi face si pe mama lui sa ma iubeasca.

A fost primul barbat din viata mea, si pentru multi ani si singurul. Numai ca M nu era multumit cu o singura femeie. Avea nevoie sa-si confirme potentialul masculin. De cate ori mergeam undeva, ii alunecau ochii in decolteul altei femei, pe crapatura de la fusta... Nu avea importanta ca era o prietena de-a mea sau chelnerita care ne servea la masa. Ieseam foarte des impreuna, insa pe mine ma conducea acasa mai devreme, apoi isi continua petrecerea alaturi de prieteni si in compania altor femei. Iar mama lui ma suna si ma acuza ca eu ii retin copilul, si din cauza mea este obosit si nu reuseste sa faca ceva serios in viata.

Ne-am despartit de mai multe ori, dar de fiecare data reusea sa ma faca sa ma intorc la el. Se prezenta umil la usa mea, imi aducea cadouri, rochii, bijuterii, parfumuri, imi promitea ca imi va cumpara orice masina imi doresc si chiar intregul oras daca ii voi cere asta. Iar eu cedam de fiecare data. Nu eram pregatita sa renunt la visul meu. Iar tatal meu devenise dintr-o data implicat in educatia mea, spunandu-mi ca barbatul simte nevoia sa mai plece de acasa, dar nu din cauza ca nu si-ar iubi sotia, asa cum o iubea si el pe mama, desi statea mai mult plecat. Si totusi erau impreuna de atatia ani. Acest exemplu ar fi trebuit sa ma puna pe ganduri. Dar dimpotriva, vazandu-l pe tatal meu in sfarsit implicat, si vorbindu-mi calm despre niste probleme serioase, mi-am spus ca trebuie sa iasa ceva bun.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.