Setari Cookie-uri

Adevarul despre cat conteaza banii intr-o relatie

Banii... prezenta lor in cantitati considerabile, sau, dimpotriva, absenta lor desavarsita. Cat de mult conteaza atunci cand se strecoara iubirea? Parerile sunt, ca de obicei, impartite...

Adina

Sa fim seriosi!

Banii aduc fericirea, pe deasupra o si intretin! L-am cunoscut pe Mugurel acum 3 luni... eu am 19 ani, el 91! Dar varsta nu conteaza, cat timp ma face cu adevarat fericita! Imi cumpara tot ce vreau, bine nu el ca saracul este imobilizat la pat, insa am acces la toate conturile! Daca ma gandesc bine, Mugurel nici nu prea conteaza... banii lui tin focul dintre noi vesnic aprins... doar banii lui...

Haideti sa fim seriosi... !?

Radu


Banii pot fi si o capcana

De mica am fost educata sa nu accept sa-mi plateasca nimeni sau sa nu se faca ceva pentru mine astfel incat sa ma simt datoare. Vreau sa cred ca banii nu conteaza atat de mult intr-o relatie dar probabil m-as minti.

In fiecare relatie am insistat sa fiu pe cont propriu, sa nu las pe nimeni sa-mi faca un anumit cadou pe care eu nu mi l-as putea permite. Daca insista si insista incerc sa nu-l fac sa se simta ciudat si accept. Acest “accept” este doar unul temporar pentru ca imediat, cu prima ocazie, incerc sa ma revansez chiar daca asta inseamna sa-i fac un cadou dragut sau sa-l surprind cu ceva.

Banii pot fi si o capcana. Te lasi dusa de val si te poti trezi intr-o relatie care exista doar intre tine si banii lui, nu intre tine si el. Barbatul tau ideal s-ar putea sa nu aiba timp sa-ti acorde atentia necesara sau banii sa inlocuiasca si sentimentele dintre voi.

Gabriela

Sunt si nu sunt…

Nu stiu daca sunt materialista sau pur si simplu sunt de moda veche. Nu mi-ar placea ca la primele intalniri sa imi platesc singura consumatia. Nu mi-ar placea nici ca el sa aiba un venit semnificativ mai mic decat al meu. Si nu, nu pentru ca vad o relatia ca solutia problemelor mele financiare, ci pentru ca mi se pare ca ar exista probleme daca el nu ar reusi sa aiba un venit similar sau mai mare decat al meu.

Poate ca sunt materialista sau poate ca pur si simplu imi doresc o relatie de durata si consider ca nu o pot avea decat cu o persoana care sa mi se asemene in privinta ambitiei de a se dezvolta atat profesional, cat si personal.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.