Setari Cookie-uri

Adevarul despre cat conteaza banii intr-o relatie

Banii... prezenta lor in cantitati considerabile, sau, dimpotriva, absenta lor desavarsita. Cat de mult conteaza atunci cand se strecoara iubirea? Parerile sunt, ca de obicei, impartite...

Ada

Se spune ca sunt materialista

... pentru ca nu as putea iubi un ratat. Pentru ca imi doresc un barbat puternic. Un barbat in fata carora altii sa se incline, iar el la randul sau sa se incline in fata mea. Si se stie... la “pachet” cu puterea vin si banii. Insa asta nu inseamna ca vreau sa fiu intretinuta. Ma pot intretine si singura. Dar nu as accepta niciodata sa-l intretin eu pe el.

Mi-as dori sa ma rasfete cu cadouri obscen de scumpe, dar asta nu inseamna ca nu le-as adora la fel de mult si pe cele simbolice. Mi-as dori sa fie dispus si capabil sa-mi ofere luna de pe cer, dar asta nu inseamna ca as accepta-o. Mi-as dori multe... dar, din pacate, barbatii puternici si bogati s-au obisnuit atat de usor cu ideea ca este de ajuns sa ii oferi unei femei bani si s-o ai oricand vrei la degetul mic, incat nu mai vor dragoste si pasiune, nu mai vor sa se parjoleasca de iubire. Lor le convine sa intretina vreo ... oarecare, iar noi, cele care ii meritam cu adevarat suntem considerate nebune.

Ana

Se rezuma viata la bani?

Relatia si banii... Eu cred ca foarte multe lucruri din viata noastra se rezuma la bani. Spunem noi ca partea spirituala este importanta, insa nu prea ajungem sa vedem lucruri frumoase fara bani. O calatorie, concediul, viata de zi cu zi necesita existenta acestor hartii. Insa corabia iubirii nu trebuie sa aiba la carma interesul. Sunt femei care cauta barbati cu bani, dar sunt si femei care stiu sa faca bani si atunci nu mai sunt “dependente” de un El. Parerea mea este ca iubesti acel barbat ce iti trezeste sufletul si mintea, langa care esti vesela, fericita, te simti in siguranta si greutatile vietii iti par mult mai usoare. Cred ca intr-o realtie nu conteaza partea materiala, ci intelegerea celor doi. Banii se fac, dar iubirea nu se gaseste pe toate drumurile.

Iulia

Frumos, destept, si cu bani...

Va suna cunoscut? Si dintre toate astea, situatia materiala reprezinta criteriul obiectiv. Daca frumusetea este in ochii celui care priveste, inteligenta este si ea discutabila, mai ales atunci cand suntem indragostite, contul din banca nu poate fi supus indoielii. El exista sau nu exista. Da, mi-as dori ca partenerul meu sa-si permita sa plateasca o croaziera de lux, insa nu as accepta acest lucru din partea unui barbat pentru care nu as simti absolut nimic.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.