Setari Cookie-uri

Ce ai face daca te-ar insela iubitul?

Tu cum ai reactiona daca ai afla ca iubitul tau, in care aveai atat de multa incredere si sperai ca relatia voastra sa nu fie umbrita de minciuni si tradari, ei bine acest om te-a inselat?

Cand un om iti place iti doresti prezenta lui, il suni fara sa ai motive, doar sa ii auzi vocea, iti pasa in toate privintele. Daca la mijlocul relatiei sta alt element exceptand iubirea se simte imediat, iar decizia pe care trebuie sa o iei este aceeasi cu cea din cazul inselarii. Conform zicalei “de la lucruri mici se cunosc oamenii mari” pot de asemenea sa particularizez in acest sens, cele mai mici gesturi dulci tradeaza sentimentele. Daca m-ar insela in orice privinta, incluzand aici orice fel de minciuna, evident ca as renunta la relatie. Nu am de ce sa ma leg la cap fara sa ma doara. Ar inseamna ca ma poate minti oricand, fie ca ma inseala fie in alte privinte. Intr-o relatie incap doar doi.

Iulia

Mi s-a intamplat

De obicei, in astfel de cazuri, faci exact pe dos de ceea ce spui, crezi sau ai vrea sa faci. Intr-un astfel de moment, cumplit dupa parerea mea, in care afli ca totul e fals, ca istoria trebuie rescrisa, ca ai fost o idioata, ca naivitatea nu-ti este intrecuta decat de iubirea pentru el…intr-un astfel de moment totul este confuz iar cerul parca pica peste tine. Prieteni, rude, chiar si tu iti poti spune ce credeai odata: paraseste-l pentru ca in astfel de cazuri cu precedentul creat nu exista decat mai rau, si mai rau…si tot asa. Cand am aflat ca am fost inselata asta a fost primul impuls. Sa il parasesc definitiv. Fara un cuvant, fara un repros, fara nimic. Nu am putut pentru ca il iubeam, pentru ca doream sa il cred, pentru ca vroiam sa ma contrazica si sa imi spuna ca ma iubeste, ca nu se va mai intampla, ca nu ma va mai minti niciodata…
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.