Setari Cookie-uri

Ce ai face daca te-ar insela iubitul?

Tu cum ai reactiona daca ai afla ca iubitul tau, in care aveai atat de multa incredere si sperai ca relatia voastra sa nu fie umbrita de minciuni si tradari, ei bine acest om te-a inselat?

Adina

Poate a fost vina mea...

In orice relatie exista vinovati si nu doar un vinovat. Nu pot sa dau vinain totalitate pe el, daca exista acea relatie "perfecta" nu s-ar fi trezitin patul altei femei. Ar fi cea mai simpla situatie insa nu cea mai potrivita pentru o viitoare relatie. M-as minti pe mine si nu as realizacare au fost greselile existente in relatie.

Daca iubitul meu m-ar insela in mod sigur port si eu o parte din vina.In acest caz as incerca sa vorbesc cu el, sa rezolv problema, daca e ceva de rezolvat si nu o iubeste deja pe cealalta.Depinde de cat de grava e situatia, daca a fost ceva trecator si cat de mult il iubesc. Uneori iubirea este oarba. M-as gandi si mai serios daca as fi casatorita, mai ales ca orice decizie poate afecta viitorul casniciei.

Trebuie luat in considerare si faptul ca nu doar inselatul poate distruge o relatie ci si minciuna. O relatie traita si bazata pe minciuni nu poate avea prezent si cu atat mai putin un viitor stabil.

Mary

Ce este al meu, ramane al meu

Din fericire pentru mine nu am fost pusa in aceasta postura pana acum. Nu vreau sa ma multumesc cu putin pentru ca stiu ca merit mai mult. Vreau sa cred si imi place sa cred ca ce este al meu, ramane al meu, fara sa-l impart cu nimeni. Acest lucru se aplica si in cazul relatiilor. Atata timp cat eu ofer totul intr-o relatie, astept acelasi lucru si din partea partenerului. Ma deranjeaza scuzele de genul “este barbat”, gasind in aceasta afirmatie pretextul ideal pentru a insela. Si femeile, la fel ca si barbatii, pot cadea prada la fel de usor tentatiilor.

Este nevoie in cazul ambelor parti de autostapanire, de empatie si de multa iubire. Daca eu pot spune “nu”, vreau ca si celalalt sa spuna “nu” atunci cand este cazul. Si daca totusi m-ar insela si as afla... nu stiu cum as reactiona. Poate ca as suferi, as plange, l-as face cu ou si cu otet, l-as injura, l-as ameninta cu despartirea si chiar sa as pune asta in practica. Sau poate nu... poate ca l-as ierta, din prea multa iubire sau pentru ca noi femeile suntem “mai nu stiu cum”. Putem vorbi insa de iertare doar in conditiile in care exista cu adevarat pareri de rau si convingerea ca nu se va mai intampla si a doua oara.

Dana
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.