Setari Cookie-uri

Ce ai face daca te-ar insela iubitul?

Tu cum ai reactiona daca ai afla ca iubitul tau, in care aveai atat de multa incredere si sperai ca relatia voastra sa nu fie umbrita de minciuni si tradari, ei bine acest om te-a inselat?

Cand s-a intamplat si a doua oara am inteles ca mare parte din vina imi apartine. Depindea doar de mine sa plec. Stiam adevarul, nu aveam nicio scuza. Si am plecat. Fara cuvinte, fara reprosuri, fara sa ascult un cuvant. Nu stiu ce voi face de acum incolo daca viata ma va mai pune la incercare. Cred ca aceste cazuri sunt unice, diferite unul de celalalt, si nu exista solutii sau reguli generale. As putea ierta “un inselat” care sa nu presupuna atat de multa minciuna pentru ca as putea mai degraba intelege atractia fizica decat ipocrizia lasa, perversa si egoista. Dar… nu stiu. Sper insa, daca va mai fi cazul, sa pot sa pun punct realizand ca, la urma urmei, merit mai mult decat un loc 2, 5 sau 9 si niste minciuni care imi deformeaza realitatea si imi iau dreptul de a alege.

Maria

O sa lupt sa il recastig!

Acum cativa ani raspundeam acestei intrebari foarte hotarata “il parasesc, nu voi accepta niciodata asa ceva, este cel mai grav lucru pe care mi-l poate face prietenul meu”.

Ei bine, acum raspunsul este altul: “O sa lupt sa il recastig!”. De ce? Pentru ca sunt niste ani la mijloc, pentru ca este posibil sa fi gresit eu. Pentru ca traim intr-o lume in care ajungem sa ne pierdem mintile. Pentru ca suntem facuti din defecte, slabiciuni si uitam sa privim partile bune ale vietii.

Ce as castiga daca l-as parasi sau daca l-as insela si eu la randul meu? Oricum as suferi! Important nu este sa ma razbun sau sa il fac sa sufere, important este sa il ajut, sa aflu cauza si sa incerc sa rezolv problema (care poate fi a mea sau a lui). Important este sa nu arunc totul ca si cum nu ar fi fost nimic intre noi. De ce sa fug? Asta o sa fac mereu? Nu, trebuie sa raman si sa il conving ca a gresit, sa il conving ca viata noastra este mult mai importanta decat restul, sa invat sa il cunosc mai bine, sa il ajut pe el sa ma cunoasca mai bine pe mine.

Asta nu inseamna ca o sa uit sau ca sunt de acord cu ceea ce a facut. Nu pot sti nici felul in care vor decurge lucrurile dupa, daca voi reusi sau nu. Singurul lucru pe care il stiu este ca voi incerca sa fac ceva pentru a rezolva situatia in favoarea noastra!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.