Exista foarte multe conceptii eronate si unele dintre ele cel putin caraghioase, dezvoltate in timp in legatura cu sexul. Unele au fost impuse de persoanele evlavioase, altele de cele superstitioase, altele au fost spuse odata in gluma, preluate, difuzate si devenite mituri. Va propun sa le dezgolim de secrete si sa analizam cateva dintre cele mai cunoscute mituri sexuale.

69 de citate memorabile despre sex

Controversatul proces al iubirii de sine

Doua mituri larg raspandite in legatura cu masturbarea (despre ea vorbim) mi-au atras atentia. Primul ar fi acela ca masturbarea reprezinta o metoda de marire a penisului si al doilea, chiar hilar, ca Dumnezeu te pedepseste daca te angajezi intr-o actiune de multumire personala.

Oricat de trist ar suna pentru unii barbati, adevarul este ca masturbarea nu are efect de marire a penisului. Daca ar fi fost asa probabil ca toti barbatii ar fi avut penisuri babane. Cat despre pedeapsa divina... ce pot sa spun, nu am descoperit inca divinitatea dar prin masturbare poti sa iti descoperi zonele erogene si mai departe sa descoperi orgasmul.

Vorbind acum la modul cel mai serios, masturbarea nu este un lucru pervers, nu afecteaza pe nimeni si nici macar nu intereseaza pe altcineva exceptandu-l pe prietenul tau. Asta pentru ca este extrem de excitant pentru el sa te vada cum te atingi si in plus poate sa invete si el cate ceva.

Se poarta XXL

Daca tot am vorbit mai sus despre marirea penisului, trebuia sa amintim si mitul dimensional. Adica un penis mai mare e un penis mai bun. Nu conteaza cine este dirijorul. Fals! Asta nu inseamna ca nu conteaza marimea, dar in acest caz nu se aplica regula mai mult, mai bine. In marimi vorbind. Un penis foarte mare provoaca durere, mai ales daca intalneste un vagin mic. Asa cum penisul poate sa fie mic, mediu sau mare si vaginul are diferite lungimi, desi e drept ca e elastic. Este important totusi ca organele sa se potriveasca. Si apoi, degeaba ai instrumentul daca nu stii sa il folosesti.

Daca penisul este mai mic aveti la indemana o varietate de pozitii care permit penetrarea maxima si multe alte metode de stimulare. Puteti sa incercati pozitiile care sporesc frictiunea si modifica unghiul vaginului si daca el vrea cu adevarat sa te satisfaca va incerca evident cat mai des sexul oral. Daca partenerul tau are un penis mai mic e bine sa faci exercitii Kegel pentru intarirea muschilor, iar lui i se recomanda, oricat de incredibil ar suna, chiar pacatoasa masturbare. Asta pentru ca posesorii unui penis mai mic in general au probleme cu ejacularea precoce si masturbandu-se mai des vor deveni mai putin sensibili si ar putea chiar sa invete sa isi controleze orgasmul.

Cu ce boli te poti 'pricopsi' de la sexul oral?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: