Setari Cookie-uri

7 Mituri despre sex

Exista foarte multe conceptii eronate si unele dintre ele cel putin caraghioase, dezvoltate in timp in legatura cu sexul. Unele au fost impuse de persoanele evlavioase, altele de cele superstitioase, altele au fost spuse odata in gluma, preluate, difuzate si devenite mituri. Va propun sa le dezgolim de secrete si sa analizam cateva dintre cele mai cunoscute mituri sexuale.

In realitate nici barbatii care se viseaza in pat cu un alt barbat nu sunt homosexuali si nici femeile care se vad in ipostaze fierbiniti alaturi de o femeie nu sunt lesbiene. Fanteziile reprezinta ceva foarte firesc, mintea umana tese nenumarate fantezii de orice fel, de aici pana la a le pune in plan actional sau a considera ca ele mai mult decat orice altceva ne definesc este o cale foarte lunga.

Daca nu tipa, nu-i place!

Eronat! Sunt atatea femei care tipa si nu sunt satisfacute. Aceasta este cea mai simpla metoda de a simula orgasmul. Nu trebuie neaparat sa recreeze sunetele junglei atunci cand este satisfacuta. Unele femei se concentreaza intens asupra senzatiilor si in momentul culminant se intampla sa nu mai gaseasca sunetele potrivite pentru fanfara triumfatoare. Ca si in viata sociala si in intimitate este vorba despre personalitate, femeile se pot manifesta in moduri diferite, amintind printre altele adorabilele momente in care izbucnesc in plans in urma orgasmului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.