Setari Cookie-uri

7 Mituri despre sex

Exista foarte multe conceptii eronate si unele dintre ele cel putin caraghioase, dezvoltate in timp in legatura cu sexul. Unele au fost impuse de persoanele evlavioase, altele de cele superstitioase, altele au fost spuse odata in gluma, preluate, difuzate si devenite mituri. Va propun sa le dezgolim de secrete si sa analizam cateva dintre cele mai cunoscute mituri sexuale.

Constanta XXL

Acesta este un alt mit legat de dimensiuni, insa de data asta se sustine ca barbatii care au penisul mare pot sa fie recunoscuti cu usurinta dupa dimensiunile celorlalate extremitati. Adica un penis mare presupune un nas mare, talpa piciorului si mainile mari. Probabail pentru a apuca mai bine, ce sa spunem? Spunem ca aceste conceptii sunt false, cercetarile au demonstrat ca nu exista nicio legatura intre cele trei variabile si marimea penisului. Asa ca daca pana acum analizati cu atentie mainile barbatilor, asigurati-va mai bine ca au unghiile curate in loc sa incercati sa identificati numarul de centimetri.

Fara sex in timpul sarcinii

Multi oameni cred ca daca fac sex in timpul sarcinii ar putea sa agreseze copilul, sa il raneasca sau chiar ca el poate sa auda gemetele. Nu, copilul nu trage cu urechea, nu va spioneaza din burtica, nu este prevazut cu un telescop magic si nici nu va fi ranit. Este in regula din punct de vedere medical sa faceti sex in timpul sarcinii (vorbim despre o sarcina normala), dar este totusi recomandabil sa va abtineti de la acrobatii si sa va limitati la unele pozitii mai sigure.

Desi unii barbati au tendinta sa le priveasca pe femei in aceasta perioada ca pe niste Fecioare, flori neintinate care trebuie protejate de orice, cu atat mai mult de sex, daca va regasiti in aceasta situatie incercati sa le explicati ca nu ati ramas insarcinate singure. Este in regula sa va trateze cu mai multa atentie in general, nu este insa in regula sa va priveze de sex daca voi simtiti nevoia. Comunicati, exista cazuri in care libidoul gravidelor este mult amplificat de hormonii generati de sarcina.

Fanteziile erotice gay

Multe persoane se tem ca daca au fantezii erotice cu persoane de acelasi sex inseamna ca sunt gay. In realitate fanteziile sexuale de tip gay demonstreaza nimic mai mult decat curiozitate sexuala, ceea ce este foarte bine. Se pare ca acest tip de fantezii sunt destul de frecvente si la barbati, dar cu atat mai mult la femei. Insa la capitolul teama de aceste fantezii barbatii stau mult mai rau, lor este mai dificil sa accepte aceste fantezii, pe cand pentru o femeie este ceva mult mai firesc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.