Setari Cookie-uri

N-ai orgasm? Te invatam noi!

Scuza clasica suna cam asa: barbatilor le sta capul la orgasm si numai la orgasm. Ei nu inteleg ca noua ne face placere actul sexual in sine, imbratisarile si saruturile. Noi nu ducem lipsa orgasmului si nu avem neaparata nevoie de el, asa cum se intampla in cazul sexului tare (in fine, cel putin cateodata) mda, singur ca da

Tehnici pentru a ajunge la orgasm

orgasm Te tot amenint inca din titlu ca iti voi spune cum sa ai orgasm. Promit ca ajung si la aceasta parte.

Chiar daca tehnicile, pozitiile si miscarile sunt diferite, principiul este pentru toate acelasi: gaseste un mod prin care iti poti stimula clitorisul pe cont propriu fiindca nici cel mai priceput barbat nu va reusi sa-l atinga asa cum trebuie.

Ceea ce trebuie sa faci pentru inceput este sa te relaxezi. Multe dintre femeile pe care le cunosc nu pot avea orgasm din cauza ca nu isi “elibereaza mintea” in timp ce fac sex. Cateva dintre problemele la care se gandesc in timpul harjonelii sunt: apectul celulitei lor din unghiul in care sta barbatul, modul in care se zdruncina colaceii atunci cand se inteteste ritmul zbenguielii, factura la lumina si (fiti atente aici) gandul care le indeparteaza cel mai mult pe femei de orgasm suna cam asa: “trebuie sa am orgasm, trebuie sa am orgasm!”.

Odata ce ti-ai eliberat mintea, incearca sa gasesti, impreuna cu partenerul tau, pozitia similara celei in care ai orgasm atunci cand te masturbezi. Daca te masturbezi pe spate, foarte probabil ca vei avea orgasm in pozitia misionarului, daca iti place sa te masturbezi stand pe burta, incearca sa stai tu deasupra partenerului tau.

Iata cateva sugestii prin care poti ajunge la orgasm:
  • Stand in pozitia misionarului, roaga-l pe el sa nu se mai miste si sa se fixeze deasupra ta cu ajutorul coatelor si genunchilor. De acum inainte te misti doar tu. Realizeaza miscari circulare si sus-jos (depinde foarte mult cum iti place tie sa te masturbezi. Incearca sa copiezi miscarile respective). Grabeste sau incetineste ritmul dupa propria placere.

  • Stand deasupra, misca-te doar din bazin inainte si inapoi. Mai intai foarte incet, exasperant de incet, iar mai apoi mareste ritmul in functie de necesitati. Este foarte important ca el sa aiba picioarele intinse, mai ales daca nu este foarte dotat (majoritatea au tendinta sa indoaie picioarele). Si de aceasta data trebuie sa il rogi sa nu modifice ritmul sau miscarea, fiindca se pierde orgasmul si e pacat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.