Setari Cookie-uri

N-ai orgasm? Te invatam noi!

Scuza clasica suna cam asa: barbatilor le sta capul la orgasm si numai la orgasm. Ei nu inteleg ca noua ne face placere actul sexual in sine, imbratisarile si saruturile. Noi nu ducem lipsa orgasmului si nu avem neaparata nevoie de el, asa cum se intampla in cazul sexului tare (in fine, cel putin cateodata) mda, singur ca da

  • In pozitia misionarului ridici bazinul astfel incat penetrarea sa nu se faca “normal” ci putin “decalat”, penisul atingand mai mult peretele posterior al vaginului. Miscarile recomandate sunt cele tip inainte – inapoi (inauntru-afara) si nu cele circulare fiindca pot deveni dureroase.
  • orgasm Culcat, pe la spate: tu pe burta, cu picioarele desfacute, el deasupra ta, tot pe burta. Penetrarea este destul de dificila, iar pozitia nu este recomandata daca partenerul tau nu e bine inzestrat de la natura. In aceasta pozitie, el isi strecoara o mana intre picioarele tale (avand grija sa foloseasca cealalta mana ca punct de spijin) si iti maseaza clitorisul cu podul palmei, sau te lasa pe tine sa te misti.
  • El pe spate, tu deasupra. In timp ce el sta culcat cu picioarele apropiate, tu te intinzi peste el si incerci sa-ti apropii cat mai mult picioarele. Aceasta pozitie are rezultate fantastice daca partenerul tau e slab, constitutie care iti permite sa apropii cat mai mult picioarele si in consecinta sa apropii si peretii vaginului. Dupa ce “aranjezi” pozitia vei observa ca penetrarea nu este foarte profunda in aceasta pozitie, insa senzatiile sunt fantastice pentru ca cele mai multe terminatii nervoase se gasesc la intrarea in vagin unde este localizat, in aceasta pozitie, glandul penisului. Ridica si coboara incet fundul. Miscandu-te in aceasta pozitie stimulezi in mare parte vulva. Contracta muschii vaginali in timp ce te misti.

Va invitam sa continuati lista de exemple si sa descoperim impreuna cum putem avea orgasm. Adevarul este ca intr-un final, sexul se invata, iar noi va propunem sa dezbatem partea teoretica impreuna! Practica... of, ea ne omoara, dar acolo sunteti pe cont propriu!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.