Setari Cookie-uri

Intrebari si raspunsuri despre sex pe care nu ai curajul sa le rostesti!

Fasaieli, durduieli, ciocaneli, chiortaieli, clipoceli Doamne, dar cate nu se intampla, vad sau aud in pat! In aceasta saptamana le dedicam in totalitate randurile acestui articol. De ce? Pentru ca ne ingrozesc, ne scarbesc si ne taie tot cheful.

Daca s-a intamplat, nu iti ramane decat sa ii explici sau sa speri ca stie despre ce este vorba. Daca inca n-ai patit-o, iata cum poti sa previi: in timpul penetrarii, incearca sa apesi usor zona inghinala (si implicit peretele anterior al vaginului) pentru a favoriza iesire aerului inainte ca penisul sa “ingusteze” calea de iesire. De asemenea, incearca sa cauti o pozitie de penetrare in care gravitatia sa nu favorizeze intrarea aerului in vagin. Altfel spus, nu te cocota cu picioarele in tavan!

De la tenesme vaginale… la cele rectale

sex Uneori ceea ce crezi ca s-a intamplat chiar s-a intamplat. Printre 15 pozitii contorsioniste s-a gasit una mai incapatanata care a permis… nenorocirea. Am o veste proasta si una mai putin proasta: prima – se poate intampla oricui, barbat sau femeie. Este riscul acrobatiilor. Ramane sa-ti ceri scuze si sa speri ca i se va intampla si lui ca sa fiti chit. Vestea mai putin proasta este ca in general, in timpul actului sexual, rectul este micsorat pentru a permite vaginului sa se dilate. Asa ca exista o probabilitate mai mica pentru noi, femeile, ca scapam vreo tenesma in timpul actului sexual.

Senzatii ciudate

E la mintea cocosului ca vaginul se afla in fata anusului. Asadar, peretele posterior al vaginului se gaseste in raport direct cu rectul. Penisul din vagin poate atinge din cand in cand peretele posterior… senzatia foarte placuta de altfel. Din nefericire, pe langa acest gadilici placut, mai apare si senzatia de defecatie, care ia nastere din cauza ca simti prezenta unui corp strain in rect (ceea ce in cazul sexului vaginal nu este reala – este vorba de peretele posterior al vaginului care bombeaza in rect). Asa ca… n-ai de ce sa te temi. Nu ai nevoie sa dai o tura pe la toaleta!

Ghici ciuperca ce-i?

Ti s-a parut tie ca secretia vaginala normala nu prea e normala… dar nu tu scarpinici, nu tu durere, nu tu arsuri. Si na belea! Cand sa vina momentul cu pricina au aparut toate: penetrarea a devenit brusc duroasa, de parca te-ar arde careva cu fierul rosu. In plus, lubrifierea este practic inexistenta. Ce-i de facut? Am o veste proasta: STOP JOC! Mai ales daca nu aveati in plan sa folositi prezervativul. Distractia s-a terminat, fuga la doctor si urmati eventualul tratament impreuna.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.