Setari Cookie-uri

Intrebari si raspunsuri despre sex pe care nu ai curajul sa le rostesti!

Fasaieli, durduieli, ciocaneli, chiortaieli, clipoceli Doamne, dar cate nu se intampla, vad sau aud in pat! In aceasta saptamana le dedicam in totalitate randurile acestui articol. De ce? Pentru ca ne ingrozesc, ne scarbesc si ne taie tot cheful.

Cuvinte obscene

Ramanem la capitolul “ a nu se incerca acasa”. Sa vorbesti murdar in pat e o treaba foarte excitanta. Poate nu neaparat pentru tine (desi unele dintre noi apreciem si aceasta cale de comunicare in absenta altora), dar cu siguranta pentru ei. Problema e ca uneori, din lipsa de creativitate, ori din prostie curata, barbati scot niste absurditati cat ei de mari. N-as putea sa va dau cateva exemple aici pentru ca mi-ar fi cenzurat articolul, dar in mod cert ati auzit cateva la viata voastra. Rezultatul: perla iti taie cheful pe cat de repede, pe atat de neplacut. Solutia: incurajeaza-l sa vorbeasca mai explicit. Claritatea presupune un mesaj strict anatomic, lipsit de metafore talambe, care nu-ti strica nici cheful si nici nu-ti provoaca rasete infundate.

sex Acele zile… incep chiar acum

Te bucuri ca poti sa faci sex neprotejat fiindca esti in ultimele zile ale ciclului menstrual si metoda calendarului (deloc eficienta, dar asta e deja alta poveste) iti permite sa te bucuri de zbenguieli fara caciulita. Si na belea! Ti-a venit cu cateva zile mai devreme, exact in mijlocul distractiei. Daca ai patit-o, afla ca nu esti singura! Daca traiesti cu fobia in san, afla ca majoritatea barbatilor carora li s-a intamplat nu au facut altceva decat sa rada si sa continue zgaltaiala. Daca pentru noi ideea de a face sex in timpul menstruatiei este un cosmar, pe ei (in fine, pe majoritatea) ideea nu ii inspaimanta atat de tare!

Carcei

Ei bine, nu-i chiar penibil, dar este neplacut sa ti se puna carcei cand ti-e lumea mai draga. N-ai decat sa faci o scurta pauza si sa te relaxezi putin. Vor disparea de la sine.

Penis captivus

Sa incheiem apoteotic… Penis captivus se traduce prin “penis prins” (ghici unde!). Aceasta situatie apare din pricina faptului ca vaginul are un strat muscular destul de bine dezvoltat care se poate contracta puternic sub actiunea unui impuls nervos (cauzat in general de o problema emotionala). Este totusi o situatie foarte rar intalnita si l-am mentionat in acest articol doar de dragul culturii generale.

Sper ca am reusit sa va raspund la cateva dintre cele mai mari (si mai comune) intrebari despre sex. Va invit sa continuati enumerarea prin intermediul comentariilor.

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.