Setari Cookie-uri

Intrebari si raspunsuri despre sex pe care nu ai curajul sa le rostesti!

Fasaieli, durduieli, ciocaneli, chiortaieli, clipoceli Doamne, dar cate nu se intampla, vad sau aud in pat! In aceasta saptamana le dedicam in totalitate randurile acestui articol. De ce? Pentru ca ne ingrozesc, ne scarbesc si ne taie tot cheful.

sex Femeia fantana

Prin liceu am pus mana pe-o revista mai deocheata care vorbea despre asa-numita femeie fantana. Adica cum? Adica daca te umezesti prea tare e de rau? E drept, ca in etapa respectiva, placerea pentru noi nu mai este prea mare, dar frecusul merge ca… uns. Am trait impreuna cu toate prietenele mele aceasta fobie ca am putea fi “fantani” pana acum cativa ani cand, cu un partener mai comunicativ, am aflat ca de fapt, e normal si ca oricum lor le place mult mai mult cand suntem mai lubrifiate. Era la mintea cocosului de altfel, ca doar nu se inventau lubrifiantii ca sa aiba cine sa dea faliment!?

Probleme la oral…

Vaaaai, ce monstruozitate de lista ar intra aici! Incepand de la “cum sa pun gura pe asa ceva?” si pana la “cum sa inghit asa ceva?”, problemele femeilor legate de sexul oral se intind peste 7 mari si 7 tari. Una peste alta, cred ca majoritatea dintre voi ati trecut de etapa “unde pun gura”, asa ca ma voi opri asupra a doua probleme destul de frecvent intalnite:

1. Imi vine sa vars

Stai linistita, nu esti nici prima, nici ultima. Asa se intampla la inceput: nu stii exact cam cat sa lasi pe afara si cat sa bucuri cu buzele tale. Majoritatea ne naspustim infometate catre intregul obiect de parca ar fi cine stie ce delicatesa. Nu! Nu! Nu! De aici apare si senzatia de greata pentru ca risti sa ajungi sa-ti gadili amigdalele cu penisul.

2. Cunnilingus dureros

Se mai gasesc din cand in cand niste… barbati care au impresia ca daca ne alinta vulva spunandu-i “piersicuta” sau “savarina”, atunci e si de mancare! Daca regula “renunta la dinti” este lege pentru noi atunci cand facem sex oral, ar fi de bun simt sa inteleaga si ei ca nu trebuie sa muste sau sa rontatie zona intima a femeii. Daca dai de vreun asemenea specimen, spune-i pe sleau ce ai de zis fiindca ei stau mai prost la capitolul subtilitati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.