Setari Cookie-uri

7 trucuri care iti vor asigura succesul in pat

In urma cu doua saptamani incepeam seria articolelor fara perdea explicandu-va mai pe sleau cum sa reusiti sa fiti si voi satisfacute la sfarsitul actului sexual, continuand apoi cu solutii pentru cele mai nasoale faze din pat. Nu prea ne facem probleme pentru barbati nu pentru ca am fi in vreun fel egoiste, ci pentru ca pur si simplu actul sexual se defineste prin satisfactia lor. Dar, e drept, prezenta orgasmului masculin nu implica neaparat si un act sexual calitativ. Si atunci, de ce sa ne straduim sa iasa bine? Pai pentru ca promisiunea unui act sexual (bun, prost, sexual sa fie) atrage un barbat. Calitatea acestuia insa il fidelizeaza sau, in termeni mai feminini vorbind, pune bazele unei relatii de lunga durata, care, poate, la un moment dat, daca stii si sa gatesti, va culmina printr-o pereche de pirostrii.

In urma cu doua saptamani incepeam seria articolelor “fara perdea” explicandu-va mai pe sleau cum sa reusiti sa fiti si voi satisfacute la sfarsitul actului sexual, continuand apoi cu solutii pentru cele mai nasoale faze din pat. Nu prea ne facem probleme pentru barbati… nu pentru ca am fi in vreun fel egoiste, ci pentru ca pur si simplu actul sexual se defineste prin satisfactia lor. Dar, e drept, prezenta orgasmului masculin nu implica neaparat si un act sexual calitativ. Si atunci, de ce sa ne straduim sa iasa bine? Pai pentru ca promisiunea unui act sexual (bun, prost, sexual sa fie) atrage un barbat. Calitatea acestuia insa il fidelizeaza… sau, in termeni mai feminini vorbind, pune bazele unei relatii de lunga durata, care, poate, la un moment dat, daca stii si sa gatesti, va culmina printr-o pereche de pirostrii.

Se spune ca femeia ideala este o doamna in salon, o gospodina desavarsita si o cocota in pat. Dat fiind specificul acestui articol, am sa ma opresc la cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti insusesti ultima indeletnicire din insiruirea de mai sus, cu mentiunea ca nu sunt nici absurda si nici feminista: o femeie nu va fi adorata si luata de nevasta numai pentru ca este buna la pat (desi s-au vazut cazuri), insa acest criteriu este, de fooooarte multe ori, principiul prin care se face departajarea.

Trucul 1: proba orala

sex Daca in urma cu mai putin de 20 de ani, aveai toate sansele sa te mariti cu cel mai bun barbat din cartier daca stiai (sau macar acceptai) sa faci sex oral, astazi lucrurile nu mai stau atat de simplu: intr-o mai mare sa mai mica masura (sic!) ne-am descuiat toate. Astazi pretentiile barbatilor au crescut de la “sa fie” la “sa fie mult si bine”. Asa ca iata: ne vedem nevoite sa invatam, sa dam “examene orale” si sa luam note mari!

Bun. Deci ajungem la vechea intrebare: cum se face un sex oral desavarsit?

Regula nr 1: Iti ajuti gura cu mana: ca pe inghetata cu bat! Din cand in cand mai misti mana de jos in sus pe batul de inghetata prin miscari scurte si rapide.

Regula nr 2: Nu iti gadili amigdalele cu obiectul placerii (lui), ci folosesti doar buzele si varful limbii pentru a realiza actiunea despre care vorbim.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.