Setari Cookie-uri

7 trucuri care iti vor asigura succesul in pat

In urma cu doua saptamani incepeam seria articolelor fara perdea explicandu-va mai pe sleau cum sa reusiti sa fiti si voi satisfacute la sfarsitul actului sexual, continuand apoi cu solutii pentru cele mai nasoale faze din pat. Nu prea ne facem probleme pentru barbati nu pentru ca am fi in vreun fel egoiste, ci pentru ca pur si simplu actul sexual se defineste prin satisfactia lor. Dar, e drept, prezenta orgasmului masculin nu implica neaparat si un act sexual calitativ. Si atunci, de ce sa ne straduim sa iasa bine? Pai pentru ca promisiunea unui act sexual (bun, prost, sexual sa fie) atrage un barbat. Calitatea acestuia insa il fidelizeaza sau, in termeni mai feminini vorbind, pune bazele unei relatii de lunga durata, care, poate, la un moment dat, daca stii si sa gatesti, va culmina printr-o pereche de pirostrii.

Trucul 2: proba scrisa

… eh, nu chiar scrisa, dar macar manuala.

Multe femei intreaba: ce-ar trebui sa fac in pat? Exista un singur raspuns corect si acesta face parte din categoria “asa nu”: orice ai face, nu sta (decat daca el iti spune sa stai si atunci te supui cu placere). Un mic indiciu legat de ceea ce ar trebui sa faci in pat este sa iti folosesti mainile. In functie de pozitia ta in spatiu, poti incerca sa atingi zonele erogene ale iubitului tau. Spre exemplu, fundul, zona genitala sau partea interioara a coapsei (acum, daca stai in pozitia misionarului ar trebui sa fii Pasari-Lati-Lungila sa reusesti sa ii atingi interiorul coapsele, insa in mod cert intr-o alta pozitie vei reusi).

Daca nu ai nimic altceva de facut ii poti mangaia spatele, saruta axila, sau lobul urechii (dar asta e cunoscuta din liceu). Orice ai face, nu sta!

Trucul 3: Push the button

Ei bine, acesta chiar este un truc… magic. Zona din spatele testiculelor, precum si cea dintre testicule si baza penisului sunt un fel de puncte G ale barbatilor. Apasa usor sau maseaza circular aceste zone si vei avea parte de laude dintre cele mai alese.

Trucul 4: Enjoy the ride!

sex Pe bune. O femeie care nu se simte bine in pat nu va fi niciodata buna la pat. Daca te simti bine, te vei purta diferit, mai incitant si, de ce sa nu recunoastem, mai curajos – pentru ca atunci cand esti excitata, renunti la complexe si faci cam tot ce iti pofteste... sufletul.

Explicatia este simpla: nu exista afrodisiac mai eficient pentru un barbat decat acela ca partenera lui se simte bine in pat. Faptul ca tu esti satisfacuta il face pe el sa se simta mai barbat. Daca tu ai orgasm multiplu, el va avea senzatia ca este cel mai tare cocos de pe mapamond. Gadiliciul de orgoliu functioneaza la barbat mai bine decat orice alt gadilici!

Trucul 5: Pre-pre-ludiul

Citeam pe un forum din strainatate despre cum sa iti excite iubitul chiar inainte sa va intalniti: metodele nu sunt tocmai “de neimaginat”, insa dintr-un motiv necunoscut mie, n-am auzit pe nimeni care sa le practice. Iata un exemplu care mie una, mi-a placut foarte mult: fixati-va o zi pe saptamana in care stiti ca faceti sex, indiferent cat de obositi sunteti sau cate probleme apar pe parcurs. Certitudinea unei partide de sex iti va asigura un zambet strengar intreaga saptamana, iar preludiul va dura o zi intreaga si va fi intretinut de emailuri si sms-uri incitante. In aceasta situatie, viitorul (apropiat) chiar suna bine, nu-i asa?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.