Setari Cookie-uri

7 trucuri care iti vor asigura succesul in pat

In urma cu doua saptamani incepeam seria articolelor fara perdea explicandu-va mai pe sleau cum sa reusiti sa fiti si voi satisfacute la sfarsitul actului sexual, continuand apoi cu solutii pentru cele mai nasoale faze din pat. Nu prea ne facem probleme pentru barbati nu pentru ca am fi in vreun fel egoiste, ci pentru ca pur si simplu actul sexual se defineste prin satisfactia lor. Dar, e drept, prezenta orgasmului masculin nu implica neaparat si un act sexual calitativ. Si atunci, de ce sa ne straduim sa iasa bine? Pai pentru ca promisiunea unui act sexual (bun, prost, sexual sa fie) atrage un barbat. Calitatea acestuia insa il fidelizeaza sau, in termeni mai feminini vorbind, pune bazele unei relatii de lunga durata, care, poate, la un moment dat, daca stii si sa gatesti, va culmina printr-o pereche de pirostrii.

Trucul 6: Foloseste-ti sanii!

sex Sanii sunt probabil cea mai interesanta parte a femei (in opinia barbatilor, evident!).

De ce sa ii lasi doar mainile sa se rasfete atingandu-ti sanii, cand intregul lui trup poate tremura de placere atunci cand sfarcurile tale iau contact cu pielea sa? Daca nu ai prejudecati, atunci se poate bucura si zona unde se presupune ca pica neuronii atunci cand un exemplar feminin isi face aparitia. Vrei ceva si mai kinky? Daca el sta deasupra ta si se strecoara cu “micutul” intre sanii tai, poti incerca si o mica partida de sex oral. Sau ii poti oferi un preview la ce va urma.

Trucul 7: Foloseste-ti gura!

… nu, nu revenim la trucul 1. Ma refeream la metodele clasice prin care ne folosim gura, cele pentru care suntem atat de vestite: vorbeste, tipa, geme, spune-I ce vrei sa-ti faca (chiar daca in realitate nu vrei), accepta atunci cand iti face propuneri pentru viitor (chiar daca n-ai in plan sa le aplici). Altfel spus, daca iubitul tau iti spune in mijlocul actiunii ca vrea sa faca sex cu tine si cu inca o femeie, spune-I ca iti doresti si tu si, daca ai curaj, detaliaza ipotetica actiune.

Nu se va intampla, daca te cunoaste suficient de bine, stie si el ca nu are nicio sansa, dar descrierile din timpul actiunii vor face deliciul actului sexual! Si in plus, daca a doua zi dimineata iti va reaminti de propunerile indecente pe care i le-ai acceptat, spune-i ca ai vrea mai intai sa incercati cu un barbat. Sa vedem atunci cine redeschide subiectul...

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.