Setari Cookie-uri

Marimea nuuuuu conteaza

Cat de mare inseamna un penis mare? Cat de mic sa-l aiba ca sa spui ca e mic? Cat inseamna numai bun?

sex Cat de mare inseamna un penis mare? Cat de mic sa-l aiba ca sa spui ca e mic? Cat inseamna “numai bun”?

Oferta….

O vorba veche spune ca un penis trebuie sa fie putin mai mare decat “potrivit”. Cercetatorii (presupun ca aia cu stremeleag mezin) ne dau cateva valori orientative: mai bine de 95% dintre penisurile anexate barbatilor masoara in erectie cam 13 - 15 cm. Restul femeilor se pot considera ori foarte ghinioniste, ori … fucking lucky.

La drept vorbind, majoritatea femeilor nu pun prea mare pret pe lungime. Ci pe grosime! Daca va bate gandul sa sariti cu rigla pe iubitul vostru, mai bine renuntati. Studiile care s-au realizat pe seama circumferintei au luat in calcul trei tipuri de circumferinte care urmaresc repere anatomice, s-a calculat procentul de eroare etc etc. Rezultatele suna cam asa: media este de 12.3 cm in erectie, la baza penisului… La drept vorbind, nu stiu exact ce inseamna aceasta valoare, imi suna mult, ma gandesc ca au prins si un testicul cand au masurat, poate au tinut un deget ca sa iasa valoarea mai mare. Da de unde! O circumferinta de 12 cm inseamna cam baza unui deodorant roll on (am comparat cu ce-am gasit!), deci e normal.

… si cererea

Cat am vrea noi? Mai mult! Cam dublu ;))

SEXY La drept vorbind, in randul romancelor un penis mediu este considerat un penis mic (poate si pentru ca romanii sunt mai dotati din constructie, cel putin raportati la… chinezi, sa spunem).

Insa adevaratul motiv pentru care marimea conteaza pentru placerea femeii este ca barbatii nu stiu sa compenseze. Ei sunt incredintati ca femeia n-are orgasm decat daca ei bubuie la usa uterului cu capul ciocoflenderului. Nevoita sa se adapteze la conditiile aprige de mediu (sexual) femeia a invatat sa aiba orgasm si in urma zdruncinarii. Majoritatea recunosc, insa, actiunea este cam dureroasa. In plus, si de aici si prostia, multi barbati nu ajung pana in capat (pentru ca, desi vaginul are in medie lungimea de doar 9 cm, penisul nu e proiectat sa intre cu totul in vagin, iar corpul uman, prin structura, nu permite in majoritatea pozitiilor o apropiere totala a organelor genitale ale partenerilor sexuali – cele care pot sa faca spagatul sunt excluse).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.