Setari Cookie-uri

Marimea nuuuuu conteaza

Cat de mare inseamna un penis mare? Cat de mic sa-l aiba ca sa spui ca e mic? Cat inseamna numai bun?

Pornind de la ideea ca marimea conteaza (si conteaza, v-am explicat, pentru ca nu stiu sa foloseasca ce au in dotare), barbatii stiu ca nu-s suficient de barbati daca nu au ditamai ciocoflenderul cu care sa se mandreasca. Iata deci, un al doilea motiv pentru care barbatii slab dotati presteaza cam la fel de slab: le este frica sa nu dea gres si le este rusine sa se zbenguie in voie.

Mariri de “penisi”

… de la complex la dorinta de a-l corecta este un pas minuscul. Si cum cerere exista din plin, ofertele nu au intarziat sa apara intr-o varietate uriasa – de la plante miraculoase, extracte din toate speciile de tauri si alte balamucuri de remedii “naturale” si pana la super tehnici chirurgicale. Prefer sa ma opresc la cea de-a doua categorie pentru ca, personal, consider ca prima este in cel mai bun caz un amalgam de frectii la picioare (micute) de lemn. Chirurgii (pariu ca erau barbati cu penis mic?) au cautat nenumarate tehnici de marire a falusului si au ramas la doua metode principale – una de marire a lungimii si a doua, evident, de ingrosare a organului prin injectii cu silicon.

SXE Intr-un final, adevarul este ca intreg corpul uman este intr-atat de performant, incat mana omului nu a reusit inca sa-l modifice suficient de bine cat sa para lasat astfel de natura. Prin urmare, daca as fi barbat si as avea penisul mic, nu as risca sa mi-l maresc de teama ca nesatulului i se ia darul, fie acesta si marunt.

In loc de concluzie

Marimea conteaza, indiferent cate legende perpetueaza femeile in numele iubirii. Insa nu este de ajuns. Un barbat cu penis mare nu este automat bun in pat. Iar un barbat cu penis mic poate compensa prin miscari. Din pacate, de prea multe ori, barbati actioneaza ca vacarul suparat pe sat si nu incearca sa compenseze.

Din categoria “Cultura generala”, astazi vom vorbi despre Terente, o adevarata legenda (din pacate nu in viata), unul dintre talharii cu care Romania se mandreste peste granite. Despre Terente am aflat citind pagina sa de Wikipedia: pe scurt, hot si criminal, Terente este faimos pentru penisul sau de 22 cm (in stare flasca!) pe care il putem admira la institutul Mina Minovici din Bucuresti. De ce a devenit faimos Terente? Pentru ca dupa ce a rapit doua virgine si le-a tinut captive o saptamana (e clar ca nu mai erau virgine apoi!), una dintre fete a scris un roman “In ghearele lui Terente”, roman ce l-a facut faimos pe acesta in intreaga lume. Ca urmare, femeile de pretutindeni au fost “terifiate” – si-au cumparat chiloti, ciorapi de dama, palarii “Terente”. Nu stiu de ce, dar imi amintesc fara voie de bancurile cu bunicute, maicute si virgine…

Mai multe despre Terente si mai ales despre tatuajul de pe carnaciorul lui va invit sa cititi direct de pe Wikipedia (din pacate nu pot reproduce in aceasta pagina faimosul mesaj tatuat).

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.