Setari Cookie-uri

Marimea nuuuuu conteaza

Cat de mare inseamna un penis mare? Cat de mic sa-l aiba ca sa spui ca e mic? Cat inseamna numai bun?

Asa ca, intr-un final, in straduinta lui de a ajunge pana la capatul tunelului, barbatul cu penisul mmm…ediu, uita sa stimuleze ce-i in jur: vulva, clitoris, prima parte a vaginului… adica segmente din corpul femei accesibile si pentru eunuci, segmente care prin stimulare indemanatica, ridica de vreo 20j de ori sansele de orgasm.

Scurt si gros sau lung si subtire?

Lung si gros. ;) Dar daca trebuie sa alegem intre variantele de mai sus, cea mai fericita ar fi scurt si gros. Pentru ca acesta stimuleaza zonele mai sus numite, super-inervate si pline de potential. In plus, dat fiind procentul covarsitor de barbati cu 13 cm in dotare, preferam sa contam, ca de fiecare data, pe clitoris.

Nas, palma, talpa, falus

Prin primii ani de facultate toate colegele mele fugareau un singur barbat. Urat cu spume, croit dupa modelul Ghita Muresan, inalt, slab, masura 45 la picior, de-si facea slapi numai pe comanda si bonus - un nas enorm de vultur, ce mai, un adevarat Cyrano de Bergerac al universitatii noastre. Succesul acestui barbat nu mai era de mult un secret, misterul se ascundea in spatele slitului… ori cel putin asa sperau colegele mele care credeau ca marimea falusului era direct proportional cu nasul, palmele, sau talpile gigantului. Spre ghinionul tuturor, barbatul nu suferea de vreo boala care sa-i mareasca miraculos toate extremitatile, iar penisul sau (am aflat dupa ce una dintre dezamagite a rupt tacerea) era meschin de mic.

Nu cred sa se fi demonstrat o legatura reala intre dimensiunile mai sus numitelor. Stiu sigur insa, ca majoritatea femeilor care s-au incapatanat sa verifice legenda au ramas cu buza umflata.

Complexe mari la penis mic

Barbatii au un mare complex, cu atat mai mare cu cat serpisorul e mai mic. Poti sa ii spui unui barbat cateva obscenitati legate de mama, tata si de toata familia, pana nu te iei de bijuteria lui, n-ai sa stii cat de urat stie sa se poarte… pentru ca il atingi exact acolo unde il doare mai tare – in complex.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.