Setari Cookie-uri

Top 5 ce sa NU faci in pat!

Am primit un email delicios... ma intreba o cititoare: "unde e iubirea?", cea din pat, desigur. Intrebarea ei, foarte pertinenta de altfel, se baza pe principiul conform caruia, cata vreme doi parteneri se iubesc, sexu' merge ca uns. NU!

Am primit un email delicios… ma intreba o cititoare “unde e iubirea”… cea din pat, desigur. Intrebarea ei, foarte pertinenta de altfel, se baza pe principiul conform caruia, cata vreme doi parteneri se iubesc, sexu’ merge… ca uns. NU!

Am avut revelatia independentei iubirii fizice fata de cea sentimentala cu ocazia primului meu sarut. Eram ferm convinsa ca va “iesi” perfect doar pentru ca eram indragostita lulea de pustanul respectiv. Dupa ce l-am pupat cu foc, m-am ascuns in baie incercand sa ma bucur de baloseala respectiva. Indiferent cat de tare m-am chinuit sa-mi placa, am ajuns la o singura concluzie: baiatul era frumusel foc, dar schimbul de saliva fusese scarbos. Cam asa e si cu sexul. Poti sa-l iubeeeeesti atat de mult incat sa ti se taie respiratia, dar asta nu-ti garanteaza ca odata cu respiratia nu ti se va taia si cheful.

sex Voi fi, mai mult ca sigur, inteleasa gresit din pricina afirmatiilor de mai sus. Nu sustin ca sexul nu poate fi minunat atunci cand iti iubesti partenerul. Sigur ca poate fi! Dar nu este de ajuns sa-l iubesti… dragostea nu-ti garanteaza calitatea sexului, la fel cum nici calitatea sexului nu-ti garanteaza dragostea (desi asupra adevarului din ultima parte mai am inca dubii).

Din aceasta cauza, in fiecare saptamana discutam despre sex: nu pentru ca vrem sa tinem dragostea la respect, ci pentru ca el este o entitate separata fata de iubire. Si, pentru ca am discutat deja despre ceea ce este bine sa faci in pat, in aceasta saptamana ne vom opri asupra ceea ce nu trebuie sub nicio forma sa prestezi intre asternuturi. Desigur, lista este infinita, prin urmare, ne vom concentra asupra… top 5 ce sa NU faci in pat!

Nr 5 Sa NU mimezi orgasmul

… pentru ca este frustrant pentru ambele parti si intri in mare bucluc daca el se prinde (desi, e drept, majoritatea nu-si dau seama nici daca iti scrii pe frunte cu rosu ca mimezi orgasmul).

Mimarea orgasmului este sportul de performanta cel mai practicat de femei. Am ajuns toate campioane mondiale la acest capitol! La drept vorbind, m-am ingrozit cand o cititoare m-a rugat sa ii explic cum poate mima orgasmul. Nu pentru ca m-ar fi inhibat in vreun fel subiectul, ci pentru ca as fi preferat sa o invat sa aiba orgasm decat sa intre in liga profesionista de mimat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.