Setari Cookie-uri

Top 5 ce sa NU faci in pat!

Am primit un email delicios... ma intreba o cititoare: "unde e iubirea?", cea din pat, desigur. Intrebarea ei, foarte pertinenta de altfel, se baza pe principiul conform caruia, cata vreme doi parteneri se iubesc, sexu' merge ca uns. NU!


Nr 2: Sa NU… dai cu bata-n balta


Perlele vocale sunt cele mai mari turn-off-uri posibile. Exclamatii de tipul “Valeleuuuu cata burta!!”, sau “He he, ce micut, pufos si dragalas e” iti vor asigura moartea pasiunii. Cascatul intra tot in aceasta categorie. Mistourile pe seama pozitiei stalcite in care ati ajuns, sau intrebarile de tipul “Oare tatal (tau/meu) o fi adormit?”, la fel.

Este de inteles ca in pat trebuie sa te simti relaxata, sa faci tot ce iti pofeste sufletul sau sa spui tot ce iti cere gura, dar daca vrei sa ai parte de actiune si nu de… pufosenie, cenzureaza-ti nitel pornirile!

sex Nr 1: Din categoria “Sa NU”, la capitolul sex oral, mentionam doua gesturi absolut ingrozitoare pe care le-am si clasat pe primul loc pentru ca sunt… nasoale rau! Sa nu-l tragi de urechi cand iti face sex oral si … orice ai face, dar absolut orice ai face, sa nu-i musti… ciocoflenderul! In primul caz, ai toate sansele sa ramai cu urechile lui in mana, iar in cel de-al doilea, s-ar putea sa te alegi cu un ochi vanat si o pereche de papuci.

Pe de alta parte, trebuie retinut ca sunt tare incalcite gusturile oamenilor cand vine vorba de sex. Asa ca lista aceasta, desi se refera la majoritate, ar putea fi eronata pentru cativa indivizi. Prin urmare, singura solutie este sa inveti sa-ti folosesti gurita… adica sa-i vorbesti, sa-l intrebi… in pat orice este permis cat timp ambii parteneri sunt de acord cu respectiva chestie. In definitiv, pana nu demult, sexul oral era considerat o perversiune, iar sexul anal inca mai constituie un subiect tabu in majoritatea cuplurilor…

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi

PS: Noemi@kudika.ro - pentru sugestii si povesti, dar nu va asteptati sa va raspund!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.