Setari Cookie-uri

Top 5 ce sa NU faci in pat!

Am primit un email delicios... ma intreba o cititoare: "unde e iubirea?", cea din pat, desigur. Intrebarea ei, foarte pertinenta de altfel, se baza pe principiul conform caruia, cata vreme doi parteneri se iubesc, sexu' merge ca uns. NU!

De ce nu-i ok sa-l mimezi? In primul si in primul rand pentru ca tu meriti sa ai orgasm de-adevaratelea. In plus, nu exista lauda mai mare pentru un barbat decat ca a satisfacut o femeie… si, indiferent cat de natang (din punct de vedere sexual vorbind) este partenerul tau, mai devreme sau mai tarziu va incepe sa aiba dubii legate de autenticitatea climaxului tau… si sa vezi atunci belea! Nu glumesc, acesta este un adevarat motiv de divort.

Nr 4 Sa NU stai ca tuta

tuta Cunosc prea multe femei pentru care sexul se desfasoara in felul urmator: ea se intinde pe spate, trimite un picior la rasarit si unul la apus si apoi incepe sa numere mustele de pe tavan sau sa-si faca programul pentru a doua zi. El, pe de alta parte, o dezbraca, se dezbraca, o saruta, isi pune prezervativul, se misca, termina, scoate prezervativul, se duce la baie, isi aprinde o tigara si constata surprins ca statuia din patul lui a prins viata… ceea ce ma aduce la urmatorul punct:

Nr 3 Sa NU il bati la cap dupa ce ati facut sex

Stiti ce face femeia ideala dupa sex? Dispare… Din pacate, adevarul nu ar putea fi spus mai bine decat in acest banc trist. Este o axioma: barbati sunt extenuati dupa sex si nu vor decat sa fie singuri – indiferent cat de mult de iubesc si cat de mult te doresc in general. Un barbat bine crescut te va tine suav in brate dupa hataneala, un altul mai putin galant se va face luntre si punte pentru a te determina sa dispari din campul lui vizual sau macar sa il paraseasca el, fie si pentru cateva clipe.

De ce? Din punct de vedere psihologic,ne-am putea gandi ca tine de sentimentul de putere, de masculinitate, pe care acestea si-l doresc in timpul actului sexual, dar mai presus de atat, postcoital. Faptul ca te-au prins si te-au… iubit este o confirmare a barbatiei lor. Iar el vrea sa se bucure singur de victoria lui. Nu este neaparat o dovada ca nu te iubeste, tine de instinctul animalic. Si, cum ei se apropie atat de mult de rasa din care ne tragem, este bine sa ii intelegem, ca doar stim toti ca cel mai destept cedeaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.