Setari Cookie-uri

Nu merit sa fiu fericita

Eu nu pot sa fiu fericita. Din insasi natura mea, nu sunt satisfacuta cu ceea ce am si caut mereu mai mult. O singura data m-am simtit...altfel. Cu cativa ani in urma, intr-un moment in care eram singura, cineva ma intreba de ce o fata frumoasa ca mine nu-si face un iubit. Am raspuns ca nu e asa o tragedie si ca la momentul respectiv oricum nu ma atragea nimeni

prietene In zilele si saptamanile urmatoare am continuat sa vorbim. Eram cumplit de indragostita si nu ma mai puteam gandi la altceva in afara de el. Nu mai aveam chef de munca, de prieteni, de nimic. Continuam corespondenta prin mesaje, nu ne-am mai vazut, insa planuiam amandoi, in cele mai mici detalii urmatoarea intalnire in care ne doream sa facem sex.

Cam atunci am inceput sa-mi dau seama ca ceva nu este in regula. Barbatul asta imi spunea ca ma doreste atat de mult, ma "ameninta" ca va face mult sex cu mine, imi spunea ca sunt frumoasa, ca ma place in mod deosebit, insa treceau saptamanile si mereu intervenea ceva in planurile lui si nu reusea sa se vada cu mine. Mi se parea dubios, il intrebam ce se intampla, nu avea niciodata vreo explicatie.

Asa ca, intr-o seara m-am dus direct la el acasa, fara sa-i spun ca ma duc. L-am sunat cand am ajuns in fata usii lui si l-am rugat sa vina sa-mi deschida usa. A izbucnit in ras si mi-a spus ca nu-i vine sa creada ca am facut asta. Mi-a deschis usa, zambea, era fericit, m-a luat in brate si m-a sarutat prelung si apasat. Evident, ne-am dus direct in dormitor. N-am sa spun ca a fost frumos. E un cliseu. Pentru fiecare dintre noi e minunat sa faca dragoste cu pesoana de care este atrasa in mod deosebit. Iar ceea ce a urmat, nu mai conteaza.

Nu mai conteaza, pentru ca au trecut doi ani de atunci. Doi ani in care am facut sex de 5 ori in total. Doi ani in care am fost in contact aproape in fiecare zi. Au fost vremuri in care isi petrecea tot timpul lui liber cu mine...de la distanta. Adica in fata calculatorului, la telefon. De cate ori planuiam sa ne intalnim, intervenea ceva si el nu mai putea. Doi ani in care eu am fost cea mai frumoasa, cea mai senzuala, cea mai extraordinara. Doi ani in care vroia mereu sa ma vada, dar numai in fotografii, pe webcam. Nu am reusit sa inteleg nici pana acum de ce. Am avut n discutii cu el in care am incercat sa ii cer o explicatie. N-a avut niciodata nimic de zis.

Mi-am pus mii de intrebari si am gasit raspunsuri fara sens. M-am gandit la toate explicatiile posibile si de fiecare data cand gaseam una, imi veneau in minte contra-argumente care demontau orice explicatie.

Stiu, atunci cand emiti o ipoteza, explicatia este, de regula, varianta cea mai simpla. Cum ar fi in cazul asta ca in viata lui este o alta femeie. Nu este. Am facut toate cercetarile care se puteau face ca sa aflu daca mai e cineva. E singur. M-am gandit si la alte explicatii, am povestit lumii ceea ce traiesc si nimeni nu a reusit sa ma faca sa inteleg.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.