Setari Cookie-uri

6 tehnici de masturbare: tu cum o faci?

Tehnicile de masturbare au fost dintotdeauna un subiect tabu. Un tabu pe care noi vom incerca sa il spargem.

Tipul II – Broscuta

5.5% dintre femeile care se masturbeaza prefera sa se intinda pe burta folosind aceleasi tehnici ca suratele de la tipul I, insa cu deosebirea ca majoritatea reprezentantelor timpului I prefer sa-si tina picioarele apropiate, spre deosebire de primele care le arunca in stanga si respectiv in dreapta.

Zburand spre orgasm

“Secventa: imi pun un prosop pe pat, pun vibratorul pe el, cu pulsatorul indreptat in sus (pulsatorul are o cupa de cauciuc de aproximativ trei cm in diametru). Ung pulsatorul inainte de a incepe. Apoi ma intind in liniste, pe burta, cu mainile si picioarele in V, avand pulsatorul in dreptul muntelui lui Venus. Nu-mi folosesc deloc mainile pana cand se apropie orgasmul, cand misc vibratorul usor, cu mana stanga, ca sa fie exact la locul potrivit. Chiar inainte de orgasm, mainile si gatul imi devin rigide. Mainile se ridica in aer cu putin timp inainte de a-mi misca mana stanga, pentru a manipula vibratorul la momentul critic.” (Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina, Shere Hite, editura Nemira, 2008)

Citește și:

Tipul III – Look, no hands!

Tehnici de masturbare Cele 4% femei care se incadreaza in acest tip au o afinitate pentru accesorii. Nu, nu va ganditi la nebunii, zanaticelor! Acestea folosesc ca adjuvant o perna sau un alt obiect moale. Seamana foarte mult cu cele din tipul II (tot pozitia broscutei), numai ca nu isi folosesc deloc mainile, preferand sa execute majoritatea miscarilor din pelvis, aceasta fiind cea mai intanita tehnica de masturbare.

Doggy style

“Ma misc in sus si in jos pe piciorul cuiva, pentru a-mi stimula clitorisul (n.r. exista vreun criteriu de selectie a piciorului sau merge cu al oricui?). Ma misc incet si apoi din ce in ce mai repede, dar tot cu miscari lungi, exagerate.” (Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina, Shere Hite, editura Nemira, 2008)

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.