Setari Cookie-uri

6 tehnici de masturbare: tu cum o faci?

Tehnicile de masturbare au fost dintotdeauna un subiect tabu. Un tabu pe care noi vom incerca sa il spargem.

Tehnicile de masturbare au fost dintotdeauna un subiect tabu. Un tabu pe care noi vom incerca sa il spargem.
Saptamana aceasta a aterizat in redactia noastra o carte mare, groasa si roz: Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina. A zburat din mana-n mana (zabovind la unii mai mult decat la altii) si a sfarsit intr-un final pe biroul meu, rasfoita de toata lumea si indoita la un anumit capitol, semn ca toate kudicele pudice din redactie cititsera respectivele pagini, desi una n-ar recunoaste nici cu satarul deasupra gatlejului.

In consecinta, in aceasta saptamana, m-am gandit sa va fac o scurta prezentare a tipurilor de masturbare, asa cum sunt ele descrise in cartea mai sus mentionata. Zice tanti asta care a scris cartea ca ar exista sase tipuri de masturbare la femei, fiecare cu ‘nspe subtipuri despre care nu va voi vorbi – va invit sa cititi cartea pentru ca merita cu adevarat. Dar aveti grija! E cam greu de pitit in posetuta fiindca e ditamai ceaslovul.

Citește și:

Tipul I – Cu ochii in tavan

Tehnici de masturbare Prima tehnica de masturbare este are mare legatura cu pozitia in care femeia s-a obisnuit de secole incoace sa-si primeasca portia de penetrare. Probabil si de aici popularitatea coplesitoare a acestea pozitii: 73% din femeile care se masturbeaza isi mangaie zona genitala cu mana in timp ce stau intinse pe spate. Exista variatiuni pe aceasta tema care presupun folosirea obiectelor contondente si/sau trepidante, dar ideea de baza ramane stabile: rotile in sus, mintea la distanta si mainile la subsol.
Va voi oferi la fiecare tip de orgasm cate o marturisire desprinsa din paginile cartii ce analizeaza tehnicile de masturbare despre care am vorbit. Recunosc, le-am ales intentionat!

Baba si vibratorul

“Da, imi place sa ma masturbez, cateodata planuiesc acest lucru si abia astept sa am ocazia sa-l fac. Dar e doar din ratiuni fizice, zilele astea, ca si perioadele in care iubitul meu ar fi plecat. Acum imbatranesc (am saizeci de ani) si ma masturbez atunci cand simt nevoia de asa ceva. Am incercat mai multe feluri de stimulare, mai ales in ultimii ani, dar cred ca m-am oprit la tehnica vibrator-pe-clitoris, pe care-l inchei imediat ce ating punctul culminant. Cu degetul: imi folosesc degetul mijlociu. De asemenea, gumele de la creioane erau placate cand eram foarte tanara, pentru ca pareau potrivite pentru clitoris. Pot sa-mi aduc aminte si de momentul in care am folosit o miscare de ciupire a clitorisului”.(Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina, Shere Hite, editura Nemira, 2008)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.