Setari Cookie-uri

6 tehnici de masturbare: tu cum o faci?

Tehnicile de masturbare au fost dintotdeauna un subiect tabu. Un tabu pe care noi vom incerca sa il spargem.

Tipul IV – Asa vrea muschiul lor!

Conform celor mai recente studii despre tehnici de masturbare, 3% dintre femeile care se masturbeaza prefera sa-si puna muschii la treaba. Ele isi contracta si relaxeaza foarte mult muschii prin miscari ritmice. Uneori folosesc si o perna sau un prosop pentru stabilizarea pozitiei. Partea interesanta este ca aceasta tehnica poate fi folosita cam oriunde: nu ai nevoie de un pat sau un cadru intim. Ba una dintre participantele la studio chiar a folosit expresia “incrucisarea picioarelor ca la scoala” pentru a ilustra pozitia ei preferata.

Daca te plictisesti la curs

“In adolescenta obisnuiam sa evadez prin masturbare publica in timpul orelor de curs plicticoase sau al slujbei, atunci cand faceam parte din cor. Tot ce aveam de facut era sa-mi incrucisez picioarele si sa-mi strang cu putere pulpele una de alta, repetitive, timp de doua-trei minute. Dar si cu cel mai strict control, era imposibil sa evit o usoara convulsie care aparea in momentul orgasmului, asa ca o “deghizam” printr-un mic acces de tuse sau printr-o aplecare si o scarpinare a piciorului. Cred ca eram destul de excitata pe atunci.” (Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina, Shere Hite, editura Nemira, 2008)

Citește și:

Tipul V - Water, water everywhere, nor any drop to drink

Tehnici de masturbare Apa este folosita de foarte mult timp in numeroase tehnici de masturbare. 2% dintre femei iubesc atat de mult apa incat aceasta le provoaca orgasm. Brotaceii nostri isi fac un soi de hidromasaj clitoridian (si uneori vulvar), iar jetul dusului le poarta pana in al noualea cer. Uneori au nevoie de penetrare, dar in cele mai multe cazuri presiunea apei le este suficienta. In tara noastra procentul femeilor din tipul V este cu siguranta mic, data fiind frecventa mica a situatiilor in care avem si apa calda si presiune simultan.

Fetelor, va rog sa nu incercati asa ceva acasa!

“Timp de opt ani, acasa, m-am masturbat cu furtunul de la dus, apoi, dupa ce m-am mutat in casa unde stau acum, batranul si dragul meu lord (89 de ani) mi-a daruit un dus mobil, pe care il agate in camera de baie (nu am cada). Daca ar fi stiut… (n.r. logic ca stia, de ce ti-ar fi facut un asemenea cadou daca nu stia?) Intai potrivesc jetul de apa: sa fie puternic, chiar in dreptul clitorisului, intinzand putin pielea vulvei cu degetele celeilalte maini. In acelasi timp, stau in picioare, introducand in mine doua tuburi pentru spuma: in vagin, respective rect. Acest lucru e cam dificil, pentru ca e greu sa te relaxezi in timp ce stai in picioare si sa tii tuburile in tine, in acelasi timp. Dar acest lucru imi confera o senzatie de placere imensa, in fata careia ma simt neajutorata, chiar asa, stand acolo, in picioare, asteptand sa ating orgasmul. La final, incerc sa ma asez direct pe podeaua rece, cu picioarele desfacute. Aceasta pozitie este mult mai buna pentru ca imi pot rezema picioarele de perete, relaxandu-ma mai bine. Nu trebuie o presiune foarte mare pentru a atinge senzatia acea placuta, apoi orgasmul. Dar e greu apoi sa ma ridic si sa-mi fac un dus.”(Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina, Shere Hite, editura Nemira, 2008)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.