Setari Cookie-uri

De la sentiment la sex sau invers

De cateva zile incoace imi sta pe neuron o intrebare din categoria ce-a fost primul: oul sau gaina?. Incerc sa-mi dau seama daca te indragostesti pentru ca ai facut sex sau faci sex pentru ca te-ai indragostit iar raspunsul imi sta pe colt de circumvolutiune dar refuza sa mi se dezvaluie.

Partea interesanta a povestii vine de la varul-soricel – un alt rozator inrudit genetic in proportie de 99% cu popandaii nostri.

Acesta este oaia neagra a familiei – nu se leaga de nicio soricica, face sex cu toate, toarna copii pe unde apuca, isi muta casa de la o zi la alta. Evident ca baietii de la Universitatea Emory din Atlanta s-au intrebat de ce. Raspunsul statea evident in diferenta de bagaj genetic de 1%. Asa ca au incercat sa-i injecteze varului soricel substantele care ii lipseau. Smecheria nu a functionat pentru ca varul nu avea receptori (broasca de care vorbeam mai devreme) pentru respectivele substante.

Asa ca de la popandai revenim la broaste si chei si tragem concluzia: ai nevoie de receptori si substante pentru a te indragosti. Iar pentru a le pune cel mai bine in contact pe acestea doua, ai nevoie sa faci sex. Asa ca (in opinia mea) este evident: dragostea fara sex nu se poate, nu exista si mai important decat toate, nu rezista!

Sa va testati cu cat mai multa placere receptorii!

Un articol de Noemi

Citeste mai multe articole scrise de Noemi:

Ultima noapte de liniste, intaia noapte de amor
Ghicitoare: Toata lumea o face, nimeni nu recunoaste si nu e sex oral!
7 trucuri care iti vor asigura succesul in pat
Marimea nuuuuu conteaza
Sfaturi de la barbati: 7 lucruri despre sex pe care iubitul tau ar vrea sa le stii
Sexul de la prima intalnire
Tavaleala. Prieten de tavaleala
In fundulet...
Despre sexul interzis si placerile vinovate

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.