Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai proaste partide de sex din viata noastra

Nu stiu (ba cred ca stiu, iar raspunsul este unul trist) daca toata lumea a avut parte de sex bun. Dar bag mana in foc si in orice altceva ca orice femeie, barbat sau hermafrodit care si-a pierdut virginitatea, a avut parte de sex nasol.

“ Eram odata in Regie cu ex-ul meu si o gasca de colegi de facultate si am inceput o conversatie fooooarte hot despre sexul in trei. Bineinteles ca fiecare spunea ca ar da orice pentru un menage a trois cu el si inca doua gagici… inclusiv iubitul meu! Cum eram deja de 4 luni impreuna si simteam ca vreau sa aduc ceva nou in relatia noastra, atunci mi s-a aprins beculetul: mmm, ce-ar fi sa-i fac o surpriza de sa ma tina minte toata viata? Stiam exact fata perfecta pe care s-o invit in patul nostru: o prietena de incredere, simpatica, roscata... ma gandeam ca iubi o sa fie in extaz, o blonda (eu) si o roscata (ea)! Zis si facut – intr-o vineri seara m-am dus la el acasa, cand stiam ca o sa fie singur, impreuna cu tipa cealalta. El, bineinteles, cand a inteles ce-l asteapta, a ramas masca si atmosfera s-a incins super repede, am inceput sa ne sarutam, ne dezbracam unul pe celalalt, el era in extaz, prietena mea arata chiar foarte bine dezbracata… numai ca incepeam sa-mi dau seama cum, usor, usor, eu sunt lasata pe dinafara. Totul a inceput sa se miste foarte repede, iar prietenul meu a sarit, efectiv, pe ea, a pus-o pe marginea patului si a facut-o, in fata mea, doar cu ea, fara sa mai apuc nici macar sa spun ceva… Cand mi-am dat seama cum sta treaba, m-am imbracat si am plecat. M-am simtit ca naiba si am rupt orice legatura cu el si cu ea, dar un amic al lui mi-a spus dupa aceea: “Ce-a fost mai in capul tau, tu nu stiai ca el era obsedat de roscate? I-ai servit pe tava ce-si dorea el mai mult!”. De-atunci, adio sex in trei, cu sau fara roscate, forever!”.

C. a cautat-o cu lumanarea la propriu. Dupa ce a fost toata viata fana infocata a fatalaului de Ricky Martin si a fredonat vreo doi ani Livin’ la vida loca, s-a gandit sa puna in practica ce a vazut ea in videoclip. Asa ca a turnat pe pieptul iubitului ceara incinsa de la lumanarea aprinsa pentru decor. Noaptea pasionala i-a adus pe patul de spital unde iubi a dat fuga repede cu arsuri de gradul trei pe piept.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.