Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai proaste partide de sex din viata noastra

Nu stiu (ba cred ca stiu, iar raspunsul este unul trist) daca toata lumea a avut parte de sex bun. Dar bag mana in foc si in orice altceva ca orice femeie, barbat sau hermafrodit care si-a pierdut virginitatea, a avut parte de sex nasol.

Tot din categoria “prinsi la locul faptei” face parte si F. care a fost prinsa de tati cu “rata-n” gura, numai ca rata nu era rata, iar gura nu apartinea catelusului cu parul cret. In timp ce tati urla si se cauta de pusca, posesorul ratei avea o singura problema: sa nu cumva sa se aleaga cu un imprimeu de dinti pe bijuterie.

Viata sexuala a lui G. nu-mi miroase-a bine. In timp ce presta o partida de sex oral desavarsita (sustine ea – desi cand o vezi, n-ai zice), prietenul ei, manat de vreo balonare excesiva, a eliberat o…. flatulenta de zile mari. G. si-a tinut respiratia si a incercat sa continue prestatia, insa a fost nevoita sa faca o pauza pentru a hrani bobocii. Partea buna e ca, intoarsa de la baie, a constata ca iubitul deschisese geamul.

H. a pierdut prezervativul. Asta e, se mai intampla in valtoarea pasiunii, uiti unde-ti sta capul, dar caciulita? Partea mai trista a fost ca l-a gasit in dimineata urmatoare cand facea dus… ghici unde?

I. si-a bagat degetul acolo unde nu-i fierbe oala… “Auzisem de pe la prietene si vazusem intr-un film o faza cu o tipa care ii baga degetul in fund partenerului si acest avea orgasm instant. Cica ar avea ei nu stiu ce punct sensibil pe acolo. Poate, dar al meu iubit n-are. La un moment dat, cand n-aveam deloc chef de sex si barbatul meu avea pofta de acrobatii, i-am bagat plina de sictir degetul acolo. Vai, ce balamuc a iesit… ca de unde am auzit eu asa ceva, ca el nu e homo, ca una, ca alta… dar macar m-a lasat in pace apoi sa dorm linistita.”

J. a dat de un barbat pe care il descria permanent ca fiind dubios, dar cu care sexul era Intotdeauna extrem de bun. Baiatul aplica toate tehnicile “porno” atunci cand facea sex – vorbea urat, smucea femeia, voia sex te miri pe unde, tipa, gemea si o saruta prin cele mai jenante locsoare – si nu, nu ma refer la sex oral. J. se rusina sa povesteasca partidele de sex, insa avea permanent un ranjet satisfacut… pana cand, la un moment dat, junele a invitat-o la un dus postcoital. Toate bune si frumoase pana la momentul in care respectivul s-a intors cu spatele si a inceput sa urineze in cada in care faceau dus impreuna. De aici si pana la sfarsitul partidelor de sex salbatic cu colega noastra nu a mai ramas nici macar un pas.

Daca nu v-ati saturat de povesti pline de sex prost, iata ce topic am gasit pe formul nostru. Va invit, evident, sa povestiti la randul vostru partidele cel putin nereusite de sex.

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.