Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai proaste partide de sex din viata noastra

Nu stiu (ba cred ca stiu, iar raspunsul este unul trist) daca toata lumea a avut parte de sex bun. Dar bag mana in foc si in orice altceva ca orice femeie, barbat sau hermafrodit care si-a pierdut virginitatea, a avut parte de sex nasol.

D. ne-a cam intors stomacul pe dos: “Aveam o candidoza scarboasa de care nu reuseam sa scap de niciun fel. M-am combinat cu un tip dupa care imi sareau ochii din cap si intr-un final am ajuns si in pat… in fine, e o metafora ca pat nu aveam la indemana, dar nu conta in acel moment. Asa incinsi cum eram, am uitat de toate ciupercutele din vaginul meu si am lasat tipul sa se strecoare subtil intre picioarele mele. In secunda doi mi-a trecut mana pe sub nas (am constatat e drept ca nu mirosea prea placut… dar ce era sa fac?!), a luat o fata de profesor neiertator si mi-a spus pe un ton parintesc: “Ti se pare normal sa nu te speli atata timp?”. Am crezut ca intru in pamant si dusa am fost!”. Povestea lui D. mi-a amintit de un banc cu un copilas care se ascunde sub fusta unei babe, iar cand scoate capul de acolo isi intreaba tatal ce se gaseste intre picioarele femeilor. Intr-un moment de maxima sinceritate, tatal se gandeste sa-i explice baietelului ca acolo se gaseste o pasarica, iar plodul, cu informatia proaspat dobandita o trage pe babuta de maneca si ii marturiseste ca e de parere ca pasarica a murit.

Dupa experienta lui D, E. a parut floare la ureche, dar placuta n-a fost cu siguranta si partida ei de sex: “Iubesc sa-mi iubesc prietenul. Si nu, nu sunt nici nimfomana si nici dependenta de sex. Imi place sa facem dragoste, sex sau cum s-o mai numi actul prin care doi oameni se unesc fizic. De fiecare data, descopar ca sexul cu el este palpitant, placut, extrem de romantic sau foarte pasional. Nici unul dintre noi nu considera ca sexul trebuie sa urmeze o ordine prestabilita sau un anumit stil. Ne place sa diversificam si imi plac locurile mai neobisnuite. La inceputul relatiei noastre, pentru ca nu am mai trait aceasta experienta, mi-am dorit sa facem dragoste in masina. Zis si facut! Masina parcata intr-un loc retras, intuneric in jurul nostru, nici tipenie de om in jur, tot ce trebuie ca totul sa fie incitant. Atingeri, saruturi, mangaieli, amandoi incitati si excitati. Inca putin si jur ca ajungeam in al noualea cer... daca nu ne-ar fi orbit lumina lanternei unui politist care a binevoit sa traga cu ochiul in “dormitorul” nostru improvizat. Cred ca a fost cea mai aiurea si cea mai penibila experienta sexuala din viata mea, o experienta de la care am avut asteptarile cele mai mari. Fara orgasm cand esti aproape de orgasm? Se poate, da. Cand esti “prins in act”... Cand facand sex “ataci moralitatea publica”, ne-a explicat domnul politist.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.