Setari Cookie-uri

Top 10 fantezii ale femeilor

Sa nu va prind ca va sclifositi! Eu n-am fantezii, Noemi e perversa (da, cam sunt), Noemi e barbat (nu, nu sunt, desi mi-ar placea), Noemi e lesbiana (nu, din pacate, nu sunt nici asta). Desi majoritatea femeilor se jura cu mana pe Biblie si cu rata-n gura ca fanteziile lor nu depasesc sfera sarutului romantic de pe malul plajei, statisticile nu mint! Mai bine de 95% dintre femei au fantezii sexuale! E drept, ca voi, pudicele kudice aveti circumstante atenuante: prin ani 70 cercetatoarea Nancy Friday a publicat un studiu care arata ca femeile care aveau fantezii sexuale (adica majoritatea coplesitoare a fiintelor splendide venite de pe Venus) nu realizau ca visurilor lor aveau nevoie de bulina rosie.

Sa nu va prind ca va sclifositi! “Eu n-am fantezii, Noemi e perversa (da, cam sunt), Noemi e barbat (nu, nu sunt, desi mi-ar placea), Noemi e lesbiana (nu, din pacate, nu sunt nici asta)”. Desi majoritatea femeilor se jura cu mana pe Biblie si cu rata-n gura ca fanteziile lor nu depasesc sfera sarutului romantic de pe malul plajei, statisticile nu mint! Mai bine de 95% dintre femei au fantezii sexuale! E drept, ca voi, pudicele kudice aveti circumstante atenuante: prin anii 70 cercetatoarea Nancy Friday a publicat un studiu care arata ca femeile care aveau fantezii sexuale (adica majoritatea coplesitoare a fiintelor splendide venite de pe Venus) nu realizau ca visurilor lor aveau nevoie de bulina rosie.

De prin toamna anilor 70 si pana in zilele noastre a mai trecut ceva timp in care, sper eu, macar o parte dintre voi ati inceput sa recunoasteti ca da, aveti fantezii. De aici si pana la a visa ca prin intermediul comentariilor imi veti da apa la moara e drum lung, insa speranta moare ultima…

Care sunt nascocirile perverse care va populeaza mintea si cam cat de corupte sunt acestea? Wikipedia a dedicat o pagina intreaga fanteziilor sexuale.

Enciclopedia ne dezvaluie ca fanteziile sexuale, desi variabile in functie de gen, varsta si evident orientare sexuala, sunt aproape universal valabile: rememorarea unei experiente sexuale anterioare, imaginarea unei partide de sex cu actualul partener sau cu un altul. Altfel spus, fanteziile sexuale presupun sex (surpriza…). Am cautat insa detalii asupra tipului de act sexual si a circumstantelor in care acesta se desfasoara.

Nu e vina mea, el m-a obligat

Cea mai comuna fantezie in randul femeilor este evident cea conform careia femeia este fortata sa faca sex in toate felurile, pozitiile si orificiile. Violul, forta, dominatia sunt cele trei cuvinte care bantuie creierul femeilor in pragul orgasmului. De ce? Pentru ca in strafundul inimii pudicele se intreaba permanent cum ar fi daca ar face treburile alea murdare pe care gospodinele nu au voie sa le cunoasca. Mintea insa le cenzureaza dorinta si, prin urmare, prefera sa se gandeasca la varianta violului fiindca au permanent scuza “Nu e vina mea, el m-a obligat”. Desigur, ar fi revoltator sa sustinem ca o femeie isi doreste sa fie violata. Insa cata vreme actiunea se desfasoara in capul ei si regulile sunt fixate de catre propriul neuron, avand totusi scuza ca ar fi fost obligata de violatorul imaginar, e foarte bine ca Pudica isi poate obtine orgasmul astfel.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.