Setari Cookie-uri

Top 10 fantezii ale femeilor

Sa nu va prind ca va sclifositi! “Eu n-am fantezii, Noemi e perversa (da, cam sunt), Noemi e barbat (nu, nu sunt, desi mi-ar placea), Noemi e lesbiana (nu, din pacate, nu sunt nici asta)”. Desi majoritatea femeilor se jura cu mana pe Biblie si cu rata-n gura ca fanteziile lor nu depasesc sfera sarutului romantic de pe malul plajei, statisticile nu mint! Mai bine de 95% dintre femei au fantezii sexuale! E drept, ca voi, pudicele kudice aveti circumstante atenuante: prin ani 70 cercetatoarea Nancy Friday a publicat un studiu care arata ca femeile care aveau fantezii sexuale (adica majoritatea coplesitoare a fiintelor splendide venite de pe Venus) nu realizau ca visurilor lor aveau nevoie de bulina rosie.

Zburatorul orgasmic

62% dintre femei isi imagineza ca fac hatza hatza cu un necunoscut. Ba mai mult, majoritatea duc fantezia mai departe presupunand ca imediat dupa orgasm, necunoscutul se face nevazut. Un fel de Zburator orgasmic al vibratoarelor noastre. Veni, vidi, vici si a rivederci.

Brad, Tom sau Pierce?


Nu-i de mirare ca revistele sunt pline de poze cu barbati photoshopuiti. 78% dintre bezmeticele de cititoare se gandesc la ei cand fac sex. Mai fetelor, inteleg sa vrei sa fii violata, dar de ce sa-ti imaginezi ca faci sex cu Brad, Tom sau Pierce?

Cu cat mai multi cu atat mai bine

Logic. Sexul in grup populeaza fanteziile femeilor cel putin in egala masura cu ale barbatilor. Fie ca se imagineaza traind experiente incendiare alaturi de barbati, fie de alte femei, sexul in grup suna interesant si ocupa in loc de cinste in aria cerebrala rezervata fanteziilor.

Clanul misionarelor

45% dintre femei isi imagineaza ca incearca pozitii extravagante. Probabil ca vorbim in aceasta situatia de clanul misionarelor fiindca altfel nu imi dau seama de ce trebuie sa fie numai fantezie o pozitie interesanta. De ce sa nu sari s-o transformi in realitate?

Secret Diary of a Call Girl

Belle , personajul principal din blogul/cartea/serialul “Jurnalul unei prostituate de lux” marturisea ca isi alesese respectiva meserie din doua motive: primul – pentru ca ii plac banii si al doilea – pentru ca ii place sexul. La drept vorbind, cred ca nu sunt singura care se regaseste in aceste randuri… Iata doar doua dintre motivele pentru ca una dintre fanteziile femeilor este sa fie prostituate.

Aceasta fantezie este varianta mai curajoasa a violului. Aici femeia este numai pe jumatate obligata sa presteze respectivele obscenitati, fiind constienta ca, prin prisma meseriei sale, se expune la anumite riscuri si perversitati. Asadar, nu mai este in intregime acoperita de scuza – eu nu am vrut, el m-a obligat. De aceasta data recunoaste: Eu nu am vrut, dar am fost platita suficient de bine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.