Setari Cookie-uri

Top 10 fantezii ale femeilor

Sa nu va prind ca va sclifositi! Eu n-am fantezii, Noemi e perversa (da, cam sunt), Noemi e barbat (nu, nu sunt, desi mi-ar placea), Noemi e lesbiana (nu, din pacate, nu sunt nici asta). Desi majoritatea femeilor se jura cu mana pe Biblie si cu rata-n gura ca fanteziile lor nu depasesc sfera sarutului romantic de pe malul plajei, statisticile nu mint! Mai bine de 95% dintre femei au fantezii sexuale! E drept, ca voi, pudicele kudice aveti circumstante atenuante: prin ani 70 cercetatoarea Nancy Friday a publicat un studiu care arata ca femeile care aveau fantezii sexuale (adica majoritatea coplesitoare a fiintelor splendide venite de pe Venus) nu realizau ca visurilor lor aveau nevoie de bulina rosie.

Totusi, mi-e greu sa cred ca isi imagineaza cineva ca are alti clienti in afara lui Brad, Tom sau Pierce. Daca tot e fantezie, macar sa fie una buna!

I kissed a girl…

39% dinte femei isi imgineaza ca fac sex cu o alta femeie. Asa mai vii de acasa!

S&M

Sunt sigura ca ti s-a intamplat cel putin odata sa ii marturisesti pe un ton romantic iubitului tau ca “din dragoste” il lasi sa faca tot ce vrea cu tine, sau ca vei face absolut orice iti cere fara a comenta. Abureli! Ti-ar placea sa faca el cam tot ce a vazut in filmele cu bulina, insa el intelege ca iti poate cere “sa-i dai un pupic aluia mic”. Vai, ce bucurie…

Simply the best


E grav. E trist. E jalnic. Aproape jumatate (48%) din femei nu gasesc alta fantezie mai interesanta decat ca sunt intr-atat de irezistibile incat isi seduc irevocabil partenerul. Acum… eu ma intreb... de vreme ce barbatul e in patul ei, inseamna ca e deja sedus, dar cata vreme femeia are nevoie de o fantezie pentru a se simti dorita, inseamna ca barbatul respectiv habar n-are sa puna mana pe ea. Ceea ce e grav. Si e trist. Si e jalnic.

Lumini, camera, actiune!

Stim ca iti este teama sa tii discursuri in public, iar cand esti nevoita sa faci asa ceva iti imaginezi tot publicul dezbracat pentru a-ti recapata increderea. Pentru 37% dintre femeile care au fantezii sexuale, rasplata vine in pat! Publicul nu mai este de aceasta data obligatoriu dezbracat, insa persoana asupa careia este concentrata atentia e goala pusca iar microfonul se apropie ingrijorator de tare de gura ei. Ooops, ala nu e chiar microfon, iar tu nu esti acolo pentru a vorbi! Felicitari! Ai o fantezie din categoria exibitionistelor.

Sa va iubiti si sa nu uitati sa va cumparati baterii reincarcabile pentru vibrator!

Un articol de Noemi
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.