Cel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodata

Cel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodata

Repede, repede, grabiti-va! Numai azi, pana la ora 16:00 mai puteti participa la concursul ôCel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodataö. Postati aici povestile voastre si puteti castiga un set la alegerea oferit de www.Magielle.ro in valoare de 100 lei. Pana una alta, iata cateva dintre cele mai neinspirate cadouri despre care am citit pe forum:

Repede, repede, grabiti-va! Numai azi, pana la ora 16:00 mai puteti participa la concursul “Cel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodata”. Postati aici povestile voastre si puteti castiga un set la alegerea oferit de www.Magielle.ro in valoare de 100 lei. Pana una alta, iata cateva dintre cele mai neinspirate cadouri despre care am citit pe forum:

Cel mai urat cadou primit vreodata si mai ales de Craciun a fost mai degraba in ziua de Ajun, cand m-am trezit dimineata: asteptam sa gasesc ceva sub crenguta de brad pe care o impodobisem (cadourile noi le faceam in ziua sau seara de Ajun)… si da am gasit ceva insa nu sub crenguta de brad ci pe masa: un bilet prin care prietenul meu imi cerea sa plec, adica sa ma duc de fapt acolo unde aveam gazda si sa-mi fac bagajele. Adica un bilet de despartire am primit in poate cea mai frumoasa zi a anului caci in Ajunul de Craciun emotia sarbatorilor domneste, sufletul nostru se umple de bucurie, suntem mai apropiati, incercam sa uitam de griji si pentru o scurta perioada sa ne facem viata mai frumoasa, sa fim mai buni unii cu alti.
mmbaciu

Cel mai urat si mai inutil cadou a fost pt mine o pisica pentru ca sunt alergica la pisici si prietenul meu nu stia.
dizzyy

Cel mai neinspirat cadou de Craciun a fost de la o matusa de-a mea care a venit intr-un an la noi cu un borcan de mustar si 2 suluri de hartie igienica :)))))))))))))) .
corinatablet

A nfost o citatie pentru tribunal. Dupa 3 saptamani am fost divortata.
casteliana

Iubitul meu mi-a adus pe cap de Craciun pe cine credeti? Pe viitoarea mea soacra. Si ce credeti? Am deschis cadourile iar al meu pentru el erau niste chilotei din jeleu!! Vva dati seama ce a iesit nu? Foarte jenant momentul!!!!!!!!
beautifulleyes

Cel mai stupid cadou pe care l-am primit vreodata a fost un cupon cu o revizie completa la masina la un service profi din oras. Aparent e un cadou util de care multi/multe s-ar bucura pentru ca i-ar scuti de o cheltuiala. Partea proasta insa era ca masina .... nu exista, adica o vandusem cu 2 luni in urma asa ca matusa care mi-a oferit acest cadou a fost putin cam neinspirata

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri