Setari Cookie-uri

Cel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodata

Repede, repede, grabiti-va! Numai azi, pana la ora 16:00 mai puteti participa la concursul Cel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodata. Postati aici povestile voastre si puteti castiga un set la alegerea oferit de www.Magielle.ro in valoare de 100 lei. Pana una alta, iata cateva dintre cele mai neinspirate cadouri despre care am citit pe forum:

alexa10

Eu nu am primit un cadou neinspirat de Craciun ci de ziua mea… mai exact pe 11 noiembrie. Am primit de la prietenul meu un always duo pack. Faza cea mai rea e ca si luna dinainte imi mai luase un pachet... dar atunci chiar aveam nevoie. Are cineva nevoie de absorbante?? Ofer cu placere k s-au adunat.
Natarsia

Cel mai "urat" cadou primit de Craciun pe moment mi s-a parut cel mai frumos cadou primit vreodata (atunci). Este vorba de un telefon. Dar sa va explic pe larg: aveam nevoie de un telefon si iubitul meu de atunci (cu care am stat 3 ani) s-a gandit sa-mi ia un samsung cu "clapita". Mi l-a dat in ziua in care m-am intors acasa(eu stateam in Bucuresti atunci), cu cateva zile inainte de Craciun. In acel moment am crezut ca sunt cea mai norocoasa fiinta ca il am langa mine pentru ca stie ce imi doresc fara sa-i spun.

Aceasta fericire a durat pana in ianuarie cand prietena mea cea mai buna a venit rusinata la mine si mi-a spus ca acel telefon e luat in rate pe numele ei si ca iubitul meu nu a platit rata si ca ea nu are de unde sa o plateasca. Am inghitit in sec si am platit prima rata. La fel s-a intamplat si in februarie si martie....si in lunile care au urmat. Lucrul cel mai "frumos " a fost ca i-am facut abonament pe numele meu si tot eu am ajuns sa platesc si facturile si ratele (la telefonul meu). Si stiti ce e "amuzant"? Desi ne-am despartit de foarte mult timp abonamentul a ramas pe numele meu ,el s-a mutat la Constanta cu iubita lui si eu i-am platit de curand ultimele 2 facturi si i-am inchis abonamentul. Trebuie sa mai dai din cand in cand cu capul de prag ca sa vezi ca este acolo.
necdanabv

Anul trecut am primit de la prieten (acum sot) o matura pt ca tocmai ne mutasem impreuna. Nu m-am suparat ...dar totusi...i-am zis de Craciun matura dar de Revelion imi iei aspirator... A raspuns ca vroia sa imi ia de fapt un compleu de Craciun, cu sutien si bikini, dar i-a zis la vanzatoare ca vrea unul cam cat pumnul lui. Nimic nu i paruse ca ar fi potrivit.....mi-a fost mie rusine cand a zis de sutien cat pumnul...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.