Setari Cookie-uri

Cel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodata

Repede, repede, grabiti-va! Numai azi, pana la ora 16:00 mai puteti participa la concursul “Cel mai neinspirat cadou de Craciun primit vreodata”. Postati aici povestile voastre si puteti castiga un set la alegerea oferit de www.Magielle.ro in valoare de 100 lei. Pana una alta, iata cateva dintre cele mai neinspirate cadouri despre care am citit pe forum:

gabriellapop2008

Cel mai neinspirat cadou de Craciun a fost acum 3 ani cand prietenul meu de atunci mi-a trimis prin curier un buchet de pelin cu un biletel. Pe biletel era o invitatie unde sa luam masa de Ajunul Craciunului. Cand m-am dus la adresa de pe biletel, restaurantul era in renovare, cel mai tare a fost ca pe usa a pus un carton mare si a scris cu un marcar "TEAPA".
bazgodita

Cel mai neinspirat cadou de Craciun a fost de la o prietena care mi-a daruit o poza inramata cu mine si iubitul meu pe care il credea ea, dar de fapt eu aveam un nou iubit care era cu mine cand l-am primit..............NASOL
oanasioli

Cel mai uratel cadou a fost o lumanare in forma de teava ,pe care scria : "cand gazele te lasa,ma ai pe mine”.
irinagabriela

Mama iubitului meu mi-a daruit anul trecut de Craciun un satar!
Hazel_eyes

Cel mai urat cadou si totodata cel mai neinspirat pe care l-am primit vreodata a fost de la fostul meu prieten: s-a gandit el ca de Craciun sa-mi faca cadou un guler de blana, second hand, care ii apartinuse maica-sii; de parca asta nu era destul, nici nu s-a sinchisit sa scoata macar acul de siguranta, ruginit deja, cu care si-l prindea femeia la gat inainte sa mi-l dea mie!!!! Cine nu si-ar dori asa ceva?!?!
lauricidani

Participa si tu!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.