Setari Cookie-uri

Jocul mima de-a orgasmul: de ce si cum sa te prefaci in pat?

Sa incep cu inceputul

Sa incep cu inceputul…

De ce sa mimezi orgasmul???

Ei bine, nu stiu, dar presupun ca explicatia este urmatoarea: avand in vedere ca numai 1 din 4 femei au orgasm pe bune, ramanem cu 3 patrimi din populatia cu vagin care are de ales – sa renunte la orice speranta si sa-l mimeze sau sa se tot straduiasca sa-l obtina si, intr-un final… sa-l mimeze. Desigur, exista un procent micut de femei care nici macar nu se obosesc sa se prefaca.

De ce il mimeaza cele care il mimeaza? Iata doar cateva dintre cele mai frecvente motive:

1. Pentru ca partenerii lor “neajutorati” sa nu se simta prost… Sa fim serioase fetelor! Daca voi nu mimati ca va simtiti bine, atunci ei se vad nevoiti sa mimeze ca se simt prost.

2. Un alt motiv pentru care femeia gaseste ca ar fi util sa se prefaca satisfacuta este ca ea mimeaza orice alta bucurie din timpul actului sexual. Vedeti voi, am auzit ca exista femei carora pur si simplu nu le place sexul. Eu cred ca ar trebui sa isi schimbe partenerul si apoi sa afirme ca hataneala e neplacuta, dar intr-un final, alegerea e a fiecareia.

Aceste femei fac sex numai de dragul ideii si nu a actiunii in sine. Pentru ele, sexul este ceva ce le consolideaza termenul de cuplu si nu neaparat o actiune care sa ii uneasca intr-ale placerii conjugale.

3. N-are chef. Iar partenerul sau face tot posibilul sa-i smulga geamatul apoteotic. Cu cat ea este mai lipsita de pofta, cu atat el se straduieste mai tare sa prelungeasca frecusul. Asa ca intr-un final, cel mai destept cedeaza si… mimeaza.

Daca totusi ai vrea sa ai orgasm, dar nu ai habar cum, citeste acest articol.

Daca preferi sa-l mimezi in continuare si vrei sa iti imbunatatesti tehnica, daca ai orgasm, dar iti place sa citesti ce scriu eu, daca nu ai orgasm, nu l-ai mimat niciodata, dar ai vrea sa stii cum, sau daca esti virgina si nu mai vrei sa fii, iata cateva indicatii despre cum ai putea sa mimezi orgasmul.

E la mintea cocosului ca fiecare femeie reactioneaza diferit in momentul climaxului. Cele mai multe gem, unele tac chitic, altele ridica in picioare toata scara, iar cateva chiar plang. Modul in care vreti sa mimati aparitia orgasmului ramane total la latitudinea voastra, ba chiar puteti sa improvizati daca sunteti puse pe ghidusii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.